На Київщині відкрили модульний медичний пункт (ФОТО)

Як виглядає та де розташована споруда

У Фастівському районі Київської області відкрили модульний медичний пункт. Про це розповіла заступниця голови Київської міської ради Тетяна Семенова, передають "Коментарі".

За її словами, модульний медичний пункт відкрили в селі Ясногородка, де під час бойових дій зазнав руйнувань фельдшерсько-акушерський пункт (ФАП).

"Ясногородка найбільш постраждале від бомбардувань село в Фастівському районі. Тут вибухами зруйновано більше 200 житлових будинків та майже півсотні будинків знищено повністю. Дісталося від орків і старенькому приміщенню ФАПа", — заявила Семенова.

Поки фельдшерсько-акушерський пункт не працює в селі Ясногородка працюватиме модульний тимчасовий медичний пункт. Реалізувати цей проект владі допомогли благодійники та меценати. Заступниця голови Київської міської ради оприлюднила фото модульного медичного пункту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області з модульного містечка для переселенців виселили кількох людей. Випадки примусового виселення людей сталися в Броварах. П’ятеро переселенців через систематичні порушення правил внутрішнього розпорядку та зловживання алкоголем позбавили права на проживання в модульному містечку. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися