“Охматдит” оголосив тендери на відновлення будівель після обстрілу: які послуги замовили

Послуги мають бути надані до кінця року

Національна дитяча спеціалізована лікарня "Охматдит" МОЗ України оголосила тендери на інженерно-консультаційні послуги та послуги з виконання технічного нагляду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією на інженерно-консультаційні послуги за виконанням будівельних робіт на об’єкті: "Поточний ремонт (невідкладний) фасаду та внутрішнього опорядження будівлі Сучасного лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" МОЗ України пошкоджений внаслідок військової агресії російської федерації проти України 8 липня 2024 року замовник, серед іншого, планує:

Підготовку до реалізації проєкту, зокрема складання графіків виконання робіт, поставки матеріалів, виробів, конструкцій і устаткування, здійснення розрахунку та складання графіка руху робочих кадрів та основних будівельних машин на об’єкті, моніторинг дотримання підрядником графіків виконання робіт, витрат, відповідності графікам фінансування, організацію контролю за списанням будівельних матеріалів.

Очікувана вартість - 9 698 983,16 гривні. 

Згідно з тендерною документацією на послуги з виконання технічного нагляду замовник планує залучити фахівців, серед іншого, для таки послуг:

Ведення обліку обсягів прийнятих і  оплачених будівельних робіт,  а  також  робіт, виконаних з недоліками, 

Інформування підрядника про невідповідність виробів, матеріалів та обладнання вимогам нормативних документів, 

Здійснення фото та відеофіксації окремих відповідальних конструкцій та будівельних робіт, у тому числі прихованих

Очікувана вартість - 5 388 323,97 гривні. 

Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. Дата оприлюднення тендерів - 22 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 30 липня 2024 року. 

Почати аукціони також планують 30 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відремонтують шкільний стадіон: витратять майже 35 мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися