У КМДА пояснили необхідність закупівлі медобладнання на 10 мільйонів гривень

В яку лікарню поставлять нове обладнання

Столиця витратить понад 10 мільйонів коштів місцевого бюджету на закупівлю медичного обладнання. Портал "Коментарі" звернувся до Київської міської державної адміністрації з проханням уточнити, у які медичні заклади поставлятимуть нове обладнання. 

У Департаменті охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради пояснили, що, відповідно до наданої Комунальним некомерційним підприємством "Київська міська дитяча клінічна лікарня №1" виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) потреби, за кошти бюджету м. Києва на 2024 рік була оголошена закупівля: 

  • 4-х моторного електричного ліжка для догляду за пацієнтами, 50 штук для оснащення відділення травматології та ортопедії;

  • стерилізатора парового, одна штука для оснащення стерилізаційного відділення; 

  • монітора пацієнта у кількості дві штуки для оснащення відділення неонатального догляду та реанімації новонароджених; 

  • шприцевого насоса, 25 штук для оснащення відділення неонатального догляду та реанімації новонароджених.

“Дана закупівля забезпечить покращення матеріально-технічне оснащення лікарні та надасть сприятливі та комфортні умови для лікування пацієнтів”, - уточнили у Департаменті охорони здоров’я.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Департамент охорони здоров'я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголосив тендери на закупівлю діагностичних системи для офтальмології та різного офтальмологічного обладнання. Яке обладнання планують закупити та скільки коштів передбачено, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися