Коронавірус у Києві: свіжі дані

За добу в Києві одужали 11 осіб

За минулу добу в Києві зареєстровано 57 випадків коронавирусного захворювання. Це на 12 осіб більше, ніж у попередні добу. Серед хворих — 6 медичних працівників.

Серед захворілих 24 жінки у віці від 18 до 72 років, 32 чоловіки у віці від 20 до 67 років і один хлопчик 8 років. У лікарні госпіталізовано 14 хворих, решта лікуються на самоізоляції під контролем медиків. Одужали за добу 11 осіб. Всього коронавірус подолали 1563 жителя Києва.

Найбільше випадків захворювання виявили у Дніпровському районі – 21. В Шевченківському – 16, у Деснянському – 10 випадків.

Загальна кількість підтверджених випадків коронавирусного захворювання у столиці становить 5037 людина.

Як повідомляв портал "Коментарі", затяжні вихідні в Україні уповільнили зростання статистики захворюваності коронавірусом. Поступово кількість нових випадків за добу віддаляється від рекордних показників. За вчора в Україні виявили 706 нових інфікованих, повідомили в Міністерстві охорони здоров'я. Самим ураженим регіоном все ще залишається Львівська область. За добу кількість хворих там зросла на 143 людини і це найвищий показник в Україні. Загальна кількість інфікованих досягло 5 435 пацієнтів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися