У Києві стає все більше дітей хворих на коронавірус

За добу в Києві госпіталізували 25 пацієнтів

За минулу добу в Києві коронавірус виявили у 150 людей. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у своєму телеграм-каналі.

Коронавірус виявили у 81 жінки віком від 18 до 95 років та 61 чоловіка віком від 20 до 79 років. Також за ніч вірус виявили у 8 дітей. Більш того захворіло 6 медиків. На сьогодні в Києві 8812 підтверджених випадків захворювання.

"Хворіють в Києві та немовлята, і підлітки. Молодшому з інфікованих жителів столиці на момент виявлення хвороби було всього кілька днів. Найбільше хворіють діти від 5 до 14 років. Основна причина цього - недбалість батьків ", - повідомив Кличко.

У лікарні столиці госпіталізували 25 пацієнтів. Решта перебувають на самоізоляції під контролем лікарів. За добу видужала 44 людини, а за весь період пандемії - 3088 киян. Найбільше випадком зараження виявили в Деснянському районі - 29 та в Дарницькому - 27.

Відучора COVID-19 виявили у тисячу двісті сімдесят один жителя України. Всього в країні за офіційними даними нараховують 75490 випадків захворювання. За весь час видужала 41 тисяча 527 осіб. Померло 1788 пацієнтів. На поточний момент хворіють 32175.

Раніше "Коментарі" розповіли про київський антирекорд за кількістю днів на стаціонарному лікуванні від коронавірусу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися