У Києві охорона народного депутата побила ветерана АТО

22 січня в одному із столичних ресторанів стався конфлікт між Ківою і ветераном АТО Мейманом, після чого охорона Ківи побила Меймана

Відвідувач одного з київських ресторанів, який побився з народним депутатом Іллею Ківою виявився учасником АТО.  Про це повідомило dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що 22 січня в ресторані MOCCO стався конфлікт між нардепом Ківою і Михайлом Майманом. На відео з камер спостереження видно як Ківа встає з-за столу, підійшов до одного з відвідувачів, і вдарив його головою.  Відвідувач увернувшісь від удару, та завдав удар рукою в голову Ківі.  Удар був такої сили, що нардеп відступив на пару кроків і ледь не втратив рівновагу. Потім Ківа повернувся за свій стіл, а його охоронці накинулися на учасника АТО. Зазначається, що Мейман і Ківа раніше були учасниками АТО.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві трансплантолог, якого затримали на хабарі у 22 тис. доларів відбувся лише штрафом.

Повідомляється, що у ході судового засідання стало відомо про те, що лікар вимагав гроші у пацієнта, у якого виявили рак печінки на тлі цирозу та гепатиту "С". Спочатку Котенко вимагав за консультацію оплату в сумі 3 тисячі гривень, потім назвав суму за проведення операції та лікування у 30 тис. дол.

Джерело: http://dtp.kiev.ua./


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися