В Бородянці ремонтують професійно-технічний ліцей (ВІДЕО)

Як тривають відновлювальні роботи

Бородянський професійно-технічний ліцей почали відновлювати після пошкоджень внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, у навчальному закладі була зруйнована покрівля та вибиті вікна. Окрім того, російські окупанти вкрали з ліцею в Бородянці устаткування та техніку.

"Танки йшли прямо сюди. Танки були у нас на території. Ось тут вони стояли. У навчальному закладі окупанти жили. Там у нас їдальня для дітей, лабораторія кухарів. Там вони харчувалися, на вулиці вони собі їсти готували, у гуртожитку жили", — згадує директорка Бородянського професійно-технічного ліцею Тетяна Ярмолицька.

Російські військові потрощили в ліцеї меблі, вкрали комп’ютерну техніку та розбили вікна.

"Всередині кабінети гарні були, сучасні — побиті. Дах розбитий. Тепер ідемо на відновлення. Ви бачите, зараз відновлюється наша територія. Вже в навчальному закладі повністю поставлені вікна. В актовій залі є вікна. Два корпуси практично вже закриваємо", — розповіла керівниця навчального закладу.

До кінця місяця в ліцеї замінять усі вікна, а потім — відремонтують дах. Навчальний заклад в Бородянці відновлюють за державні кошти. Керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба оприлюднив відео проведення ремонтних робіт в Бородянському професійно-технічному ліцеї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися