Змінити умови прийому дітей до дитсадків просять владу Києва

До мера столиці звернулися з петицією

Владу Києва просять переглянути умови відвідування дитячих садків для дітей, чиї батьки працюють дистанційно вдома. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Авторка петиції №11011 Інна Ревенко просить столичну владу дозволити дітям працюючих онлайн вдома батьків відвідувати дитячі садочки Києва. "Прошу дозволити відвідувати дитячий садочок у м. Києві всім дітям працюючих батьків (за умови надання довідки з місця роботи). Прошу звернути увагу, що робота вдома мало чим відрізняється від роботи в офісі", — зазначила автор звернення.

Жінка наголосила, що робота онлайн — це така сама робота, як і робота в офісі, різниця лише у місці розташування робочого місця. "Коли двоє батьків працюють, вони не мають змоги повноцінно виконувати догляд за дітьми дошкільного віку", — пояснила в петиції Інна Ревенко.

Даний документ зареєстровано на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації сьогодні, 16 серпня. Петиція стрімко набирає голоси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому освітні громади в районах Києва вирішили в новому навчальному році повністю відмовитись від викладання предметів російською мовою та не вивчати ані російську мову, ані російську літературу взагалі — ані як предмету, ані факультативно.

Нагадаємо, у Києві зараз готуються до навчального року понад тисяча освітніх закладів, а укриття в них будуть доступні виключно для дітей та педагогів на затверджену нормативами кількість місць. Ці захисні споруди зникнуть з карти укриттів у столиці.

Читайте також, як оформити дитину в дитячий садок у Києві в умовах воєнного стану.

Читайте также