У Києві студенти навчаються в метро під час повітряної тривоги (ФОТО)

Фотофакт оприлюднила викладачка

У Києві студенти Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД) навчаються в метро під час повітряної тривоги. Фото оприлюднила одна з викладачок, передають "Коментарі" з посиланням на Міністерство культури та інформаційної політики України.

У Києві та Київській області сьогодні, 10 лютого, довгий час тривала повітряна тривога, однак це не завадило студентам навчатися в метро.

"Студенти мистецького коледжу КНУТД просто зараз в метро на уроці. Фото поділилась викладачка коледжу, художниця Ольга Морозова", — прокоментували оприлюднені фото в Міністерстві культури.

Нагадаємо, над Києвом збили ракету російських окупантів. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко. За його словами, уламки збитої ракети пошкодили автомобіль та приватний будинок в Голосіївському районі Києва. Інші подробиці поки що мер столиці не надав.

У Києві, Київській та Дніпропетровській областях через загрозу ракетної атаки ввели екстрені відключення світла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Подробиці, як посилили протиповітряну оборону Києва, — за посиланням.

Джерело: https://t.me/mkipu/4721


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися