Через загрози ракетних атак внесли зміни у навчання на Київщині

Навчальні заклади не працюватимуть кілька днів

В Київській області освітні заклади освіти кілька днів працюватимуть дистанційно через загрози ракетних обстрілів. Відповідне рішення ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони регіону, передають "Коментарі".

За даними Київської обласної військової адміністрації, протягом 22-24 лютого освітній процес в регіоні триватиме у дистанційному режимі. Це стосується всіх освітніх закладів будь-яких форм власності.

"Рішення обумовлене ймовірною посиленою загрозою ворожих обстрілів та можливими провокаціями у зв'язку з річницею від повномасштабного вторгнення рф в Україну", — пояснили в Київській обласній військовій адміністрації.

Закладам дошкільної освіти рекомендували працювати в режимі чергових груп. Мешканців Київської області також закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги та правилами безпеки.

Нагадаємо, Сили оборони Києва протягом кількох днів проведуть навчання щодо захисту столиці. Українські військові відпрацюють захист Києва під час наступальної операції окупантів з північного напрямку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Читайте також, що в підрозділах Сил оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед"

Джерело: https://t.me/newsimr/8024


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися