Школярам з модульного містечка в Ірпені подарували ноутбуки (ФОТО)

Подарунки отримали півсотні дітей-переселенців

В Ірпені школярам з модульного містечка подарували ноутбуки. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

За його словами, півсотні ноутбуків фірми Dell отримали діти, які проживають в модульному містечку "Дубки".

"Техніку школярам подарувала громадська організація "Зграя юа" задля ефективного дистанційного навчання. Дякуємо благодійникам за допомогу та підтримку юних жителів Ірпінської громади!" — прокоментував оприлюднені фото мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного ракетного обстрілу троє людей загинули, ще 14 — поранені. Руйнування від падіння уламків збитих ракет зафіксовані в кількох районах столиці. Згодом стало відомо, що кількість поранених зросла до 16 осіб. На території столичної лікарні тривають слідчі дії. Правоохоронці допитують керівництво та персонал медзакладу для встановлення посадових осіб, відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги. У Деснянському районі Києва оголосили жалобу. Через ракетні обстріли у столиці та низці міст Київської області скасували святкові заходи до Дня захисту дітей.

Читайте також, як під Києвом провели розчистку притоки річки Ірпінь.

Джерело: https://t.me/markushyn/4646


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися