В Україні запустили безкоштовну дитячу онлайн-бібліотеку: як вона працює

Мобільний застосунок працює без реклами, а всі книги - легальні

На початку листопада в Україні запрацювала безкоштовна дитяча онлайн-бібліотека. Про це розповіла Тетяна Орлик, координаторка австралійської організації Library For All.

У цій бібліотеці можна знайти сотні дитячих книг, які доступні як українською, так і англійською мовами. Важливо відзначити, що весь контент є законним, оскільки організація придбала ліцензії від правовласників.

- Це, наскільки я знаю, єдиний застосунок такого роду в Україні: абсолютно дитячий, безпечний, безкоштовний і без реклами, - підкреслила Орлик.

Розробники створили дружелюбний до дітей дизайн із веселими тваринками для аватарів та системою зірочок у винагороду за кожну прочитану книгу. Платформа також має можливість працювати в автономному режимі, хоча попереджається, що деякі об'ємні книги можуть потребувати тривалого завантаження.

Library For All активно працює над тим, щоб забезпечити доступ дітей до якісної освіти, розробляючи технології для навчання грамотності, видавати книги та проводити майстер-класи для авторів.

Спробувати для Android 

Для iOS

picture


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися