Чим та як годує фабрика-кухня школярів на Київщині (ФОТО)

Які обіди отримують школярі у Київській області

Ще в одному закладі освіти Бучанської громади розпочала свою роботу фабрика-кухня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

“Відтепер смачне і якісне харчування отримуватимуть учні Здвижівської гімназії №14. На Фабриці-кухні впроваджені інноваційні технології приготування страв та діє суворий контроль якості”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Також у міськраді показали меню сьогоднішнього дня: гороховий суп, гречаники із курячого філе, а також салат з буряка та чорносливу зі сметаною. 

“Діти вже встигли насолодилися оновленим меню з апетитними стравами, виготовленими за найвищими стандартами”, - переконані в міській раді.

Раніше у міській раді повідомляли, що наприкінці квітня фабрика-кухня почала поставляти обіди ще у два навчальні заклади Бучанської громади — Гаврилівську школу №8 та Синяківський ліцей №15.

“Зараз КП “Фабрика-кухня “ГотуЇмо” налагоджує роботу далі — вдосконалює усі процеси як на самій фабриці, так і у школах. Нещодавно підприємство проводило опитування серед батьків і врахувало всі зауваження. Тому дякуємо за активну участь”, - повідомили у Бучанській міськраді. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що свято Останнього дзвоника у 66 громадах Київської області проведуть до 31 травня. 

Окремі освітні заклади решти громад завершать навчання до 7 та 14 червня відповідно. Заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко пояснила, що термін навчання в деяких навчальних закладів продовжили зважаючи на більшу тривалість канікул взимку.  

Детальніше про проведення заходів з нагоди завершення навчального року та випускних вечорів читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися