Зустріч з порноакторкою: що зірка дорослого кіно розповіла студентам університету на Київщині (ФОТО)

Що порадила зірка дорослого кіно студентам

Наприкінці навчального року до Університету Григорія Сковороди в Переяславі запросили акторку дорослого кіно, призерку AVN Awards та XBIZ Europa Awards, волонтерку Юлію Сенюк, більш відому за псевдонімом Джозефін Джексон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету. 

В Університеті зазначили, що протягом години Юлія відверто розповідала про свою освіту та причини вибору професійного шляху, хейт і медійну впізнаваність, здійснені мрії й волонтерство, важливість підтримки поранених захисників та багато іншого.

Юлія розповіла про своє навчання, зазначивши, що однією із ключових компетенцій, опанованих під час навчання, було вивчення іноземних мов. Нині вона радить неодмінно вчити мови та на власному прикладі доводить, що це може сприяти побудові успішної кар’єри світового рівня. “Не знати англійської – то як бути без рук”, – переконана вона.

Розповіла Юлія і про перший досвід роботи - на другому курсі вона поїхала на практику до Польщі. “Ми очікували, що в готелі будемо працювати, відпочивати біля моря. Як виявилось це було Балтійське море, яке вважається самим холодним. І в кінцевому результаті це був адський труд”, - поділилася своїми враженнями гостя Університету.

Дівчата працювали покоївками. За словами, Юлії, це був її перший досвід фізичної роботи і він їй не сподобався. Вона для себе вирішила, що таким чином точно працювати не буде і треба працювати, напевно, більше головою. “Звичайно ж, ви скажете, що у сфері, в якій я працюю, не сильно потрібен мозок. Але якщо ви хочете кар’єрного росту, то загалом будь-де потрібно мати мозок”, - зазначила вона.

На зйомки в дорослому кіно Юлію підштовхнуло бажання не залежати фінансово від батьків. Спочатку вона знімалася в нюд-фотосесіях, а згодом європейське агентство, яке займається пошуком моделей, запропонувало знятися у таких відео. 

“Вирішила чому б і ні – я можу спробувати один раз, і якщо мені не сподобається, то я принаймні зароблю гроші й кину це. Я була така наївна, коли думала, що якщо ти знімешся в декількох фільмах, то ніхто про це не дізнається. Насправді звичайно, всі про це дізналися, тому я не рекомендую, не подумавши мільйони разів, вступати в цю професію. Навіть одне відео повністю змінює ваше життя. І таким чином я почала цим займатися – це був 2019 рік”, - розповіла акторка.

Поділилася порнозірка і своїм баченням перспектив розвитку цієї професії в Україні.

За словами Юлії, з України в цій індустрії є багато людей, які про це не заявляють, бо в Україні це нелегально. Проте вже в цьому напрямку напрацьовується відповідна законодавча база. І вона навіть готова долучитися до цієї роботи як консультант.

Джозефін Джексон надала декілька ексклюзивних порад студентам:

  • Прокачуйте себе і свій мозок, бо без цього дуже важко жити.

  • Не поспішайте створювати сім’ю поки не знайдете справді свою людину.

  • Вивчайте іноземні мови, займайтеся спортом – адже це про можливості та дисципліну.

  • Не мисліть негативно, адже негативні думки найлегше здійснюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому у фільмах стало менше сексуального контенту



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися