Сотні тисяч гривень коштуватимуть чисті вікна у КНУ імені Тараса Шевченка

Які умови висунув замовник до переможця торгів

Київський національний університет імені Тараса Шевченка оголосив тендер на послуги з миття вікон, які розташовані на висоті понад 5 метрів в будівлі головного навчального корпусу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник замовив послуги з миття вікон, які розташовані на висоті понад 5 метрів, а саме у коридорах та кімнатах другого та третього поверхів. 

Всього по корпусу планується помити 188 вікон загальною площею 2 131,60 кв.м.

Очікувана вартість робіт становить  208 896,80 гривень.

Послуги з миття вікон проводяться вручну з двох сторін. Якість засобів, які використовуються при наданні послуг повинна відповідати нормам і стандартам, прийнятим в Україні. 

Миття вітражних вікон в алюмінієвих рамах зовнішнє, внутрішнє очищення від пилу та всіх забруднень, за допомогою обладнання із застосуванням миючих засобів, з першого по четвертий поверх. 

Послуги мають надаватися в робочі дні з 9:00 до 18:00, або в інший день та час за попереднім погодженням із замовником.

Учасник в тендерній пропозиції повинен вказати конкретну торгову марку (або виробника – в разі відсутності торгової марки) витратних матеріалів (миючих засобів), що має намір використовувати. 

Послуги з миття вікон мають виконуватися за  адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 60. 

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 23 серпня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 3 липня 2024 року.  Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 11 липня 2024 року. Початок аукціону планується 12 липня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві втретє проводять тендер на ремонт скверу. Детальніше про тендер читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися