“Укрзалізниця” витратить вісім мільйонів гривень на підвищення кваліфікації керівників

Для яких спеціалістів планують провести навчання

Філія "Центр професійного розвитку персоналу" Акціонерного товариства "Українська залізниця" оголосила тендер на послуги з підвищення кваліфікації керівних працівників та фахівців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією закупівлі поділені на 41 лот.

Відповідно до умов, підвищення кваліфікації керівних працівників та фахівців регіональних філій, філій акціонерного товариства "Укрзалізниця" повинно бути організовано в навчальних групах за професійними навчальними програмами відповідно до категорій та кількості працівників по кожному лоту.

Курси також мають проводитися з використанням елементів дистанційного навчання тривалістю від 3 до 6 тижнів навчання без відриву від виробництва за допомогою веб-ресурсів виконавця за 72 годиною професійною навчальною програмою.

Замовник, серед інших, планує підвищити кваліфікації за категоріями:

  • Начальник, заступник начальника, інженер відділу з нормування паливно-енергетичного відділу служби локомотивного господарства,

  • Начальник, інженер відділу (сектору) механізації служби колії,

  • Головний механік, начальник майстерні (дистанційної) дистанції колії,

  • Головний механік колійної машинної станції, рейкозварювального поїзда філії "Центр з будівництва та ремонту колії",

  • Головний механік центру механізації колійних робіт, колійного ремонтно-механічного заводу філії "Центр з ремонту та експлуатації колійних машин",

  • Фахівці з кадрів виробничих та структурних підрозділів,

  • Фахівці фінансово-економічних відділів, економісти виробничих та структурних підрозділів.

Очікувана загальна вартість - 8 005 140 гривень.

Оплата за надані послуги здійснюються в строк протягом не менше 45 календарних днів з дати реєстрації податкової накладної.

Дата оприлюднення тендеру 23 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 1 серпня 2024 року. Дата проведення електронного аукціону - 2 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що місцеві ради почали замовляти послуги перевезення мобілізованих та призовників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися