Масштабні перевірки анонсували у Київській області: що на контролі

Масштабну перевірку укриттів у навчальних закладах проведуть у Київській області

У Білоцерківському районі комісія проведе перевірку захисних споруд цивільного захисту закладів освіти. Моніторитимуть готовність до використання їх за призначенням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

“Мета роботи комісії – створення в закладах освіти безпечного освітнього середовища і належних умов для організації освітнього процесу у 2024/2025 навчальному році в умовах воєнного стану”, - пояснили в Головному управлінні.

Комісія планує, згідно з затвердженим графіком роботи, оглянути захисні споруди в усіх 13 територіальних громадах Білоцерківського району. Перевірки розпочалися з 24 липня і триватимуть до 19 серпня 2024 року.

“За результатами обстеження укриттів складають відповідні акти для подальшого розгляду стану захисних споруд цивільного захисту на засіданні Білоцерківської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій”, - повідомили в Головному управлінні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні триває підготовка до нового навчального року. У Кабміні врегулювали питання організованого початку 2024-2025 навчального року. Так, новий навчальний рік має розпочатися у закладах загальної середньої освіти з 2 вересня 2024 року і закінчитися 30 червня 2025 року.

Тривалість канікул у закладах освіти впродовж навчального року не може становити менш як 30 календарних днів. Що вирішили у питанні забезпечення безпечного середовища для школярів, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися