Стало відомо, що купують в укриття навчальних закладів Оболонського району

В Оболонському районі готують укриття до наступного навчального року

Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на придбання зарядних станцій, акумуляторних та ручних ліхтарів для укриттів в заклади освіти Оболонського району міста Києва.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати наступні прилади:

  • Світлодіодні ліхтарі чорного кольору з алюмінієвим міцним корпусом. Роботу мають забезпечувати дві батарейки С типу діжечка. Потужність не менше 10 Вт. Таких приладів планується придбати 331 шт.

  • Ліхтарі акумуляторні мають мати зручну ергономічну ручку для перенесення, вбудовану сонячну панель та працювати від акумулятора. А також повинні мати два джерела світла: переднє (основне) та бокове. Таких приладів планується придбати 367 шт.

  • Портативна зарядна електростанція потужністю не менше 800 не більше 1000 Вт з функцією підключення до сонячного генератора для побутового використання. Таких приладів планується придбати 174 шт.

Очікувана загальна вартість - 5 142 818 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет.

Строк поставки - до 15 вересня 2024 року. Місцем поставки товарів вказано 113 закладів освіти Оболонського району міста Києва.

Дата оприлюднення тендеру - 12 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 20 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 20 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки планують витратити на пакети для сміття для шкіл Оболонського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися