Бучанська міська рада оголосила тендер на 206 млн грн: на які послуги витратять кошти

Тендер на реконструкцію школи у Бучі оголошують щонайменше вп'яте

Відділ освіти Бучанської міської ради оголосив тендер на реконструкцію Бучанського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів" № 2 (Коригування). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

На момент публікації технічне завдання по предмету закупівлі відсутнє.

У додатку, де має міститися технічне завдання, вказано, що: "Документи або включаються у файл з тендерною документацією, або завантажуються в ЕСЗ “Прозорро” або як посилання (лише щодо експертного звіту) на Порталі державної електронної системи у сфері будівництва (https://e-construction.gov.ua/). Замовник, залежно від специфіки об'єкта, також на свій вибір додавати основні креслення (генеральний план, архітектурно-будівельні рішення, технологічні рішення) та специфікації матеріалів і ресурсів".

Реконструкція має проводитися за адресою вул. Шевченка, 14-а в м. Буча.

Очікувана вартість - 206 055 986,40 грн.

Джерело фінансування закупівлі:

  • Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Програми з відновлення України - 171 713 322 грн,

  • Місцевий бюджет - 34 342 664,4 грн.

Умови оплати договору: 

  • Аванс - тридцять відсотків,

  • Плата за виконані роботи здійснюється шляхом попередньої оплати авансу і поточних платежів. Проміжні розрахунки за виконані роботи здійснюються замовником в межах не більш як дев’яносто п’яти відсотків їх загальної вартості за договірною ціною,

  • Кінцеві розрахунки між замовником та підрядником у розмірі п’яти відсотків від договірної ціни здійснюються у термін до 45 календарних днів після реєстрації декларації про готовність об'єкта до експлуатації.

Дата оприлюднення тендеру - 2 вересня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 2 жовтня 2024 року. Початок аукціону - 2 жовтня 2024 року. Строк виконання робіт - до 31 грудня 2025 року.

Зазначимо що це не перша спроба провести тендер на реконструкцію цього об'єкту.

У січні 2024 року тендер на реконструкцію виграло ТОВ НІДКОМ. Але через виявлену технічну помилку торги скасували.

У лютому 2024 року торги не відбулися два рази через відсутність пропозицій.

У серпні 2024 року торги також не відбулися через відсутність пропозицій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що КП “Плесо” витратить майже 5 млн грн на доопрацювання проєкту реконструкції р. Либідь.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися