Більшість студентів Могилянки будуть навчатися заочно

У Києво-Могилянській академії навчальний рік почнеться з урахуванням вимог МОЗ

Столичні ВНЗ готуються до нового навчального року. Карантин і обмеження, пов'язані з епідемією коронавірусу вплинули на організацію навчального процесу. Зокрема, зміни торкнулися і Києво-Могилянської академії. Про це повідомляє "КіевВласть".

Так, студенти перших курсів бакалаврських і магістерських програм Києво-Могилянської академії розпочнуть навчання очно. Інші студенти цього столичного ВНЗ почнуть навчальний рік з 1 вересня 2020 року дистанційно.

Києво-Могилянська академія повідомляє наступну інформацію:

з 1 вересня почнуть навчання в дистанційному режимі (онлайн) студенти 2-4 роки навчання

з 15 вересня - перші курси (БП-1, МП-1) почнуть навчання в очному режимі. Воно триватиме обмежений час, а після і студенти першого року навчання перейдуть в онлайн.

"Початок року для перших курсів в очному режимі обумовлено, перш за все, необхідністю ознайомити нових студентів з механізмами функціонування університету і навчального процесу, підготувати першокурсників до переходу на дистанційне навчання, надати всі необхідні інструкції", - відзначили в Києво-Могилянській академії.

Також у ВНЗ закінчують облаштовувати центр дистанційного навчання - він буде забезпечувати викладачів необхідними технічними та програмними засобами для проведення занять в необхідному якості онлайн.

Крім цього, аудиторії готують до того, щоб між студентами зберігалася соціальна дистанція в 1,5 метра. В Академії зазначають, що розміщення студентів в гуртожитках проведуть з урахуванням рекомендацій Міністерства охорони здоров'я.

Як повідомляв портал "Коментарі", серпень є традиційним місяцем підготовки до навчання. В цей час студенти, які не бажають жити в гуртожитках, активно підшукують собі місце проживання. Про ціни на оренду житла в Києві можна прочитати тут.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися