На Київщини відновлюють навчальний процес

Діти навчаються у школах та дистанційно

На Київщині відновлюється навчання у громадах всіх районів, де дозволяє оперативна обстановка. Про це повідомив керівник регіонального Гуманітарного штабу Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, освітній процес поки що призупинено або тривають канікули у 41 громаді Київської області. Минулого тижня відновили роботу 180 закладів освіти у 16 громадах. З понеділка, 21 березня, навчання розпочнеться ще в 12 громадах регіону.

Дистанційний освітній процес організують у понад трьохсот закладах освіти для 110,5 тисячі учнів. Найактивніше освітній процес відбувається у Білоцерківському районі Київщини — у 12 громадах працюють 163 школи для навчання понад 43,6 тисяч дітей. Найменше учнів отримують освіту у Вишгородському, Бориспільському та Бучанському районах — 736, 3849 та 9756 дітей відповідно. У Броварському та Обухівському районах навчаються по 19 тисяч дітей, у Фастівському — понад 14 тисяч учнів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині внаслідок обстрілів російських окупантів пошкоджені та зруйновані 45 закладів освіти, з них 25 шкіл та 14 дитячих садочків. Поки що відсутня інформація щодо стану закладів освіти у Пісківській, Димерській, Іванківській та Поліській територіальних громадах Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися