У Києві запустили дистанційні курси для вчителів

Програма дистанційного навчання вчителів є унікальною

Для вчителів України столична влада вирішила впровадити курси підвищення кваліфікації. Таке навчання можна пройти на освітньому хабі Києва. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Так, мультимедійний курс "Мистецтво викладання" запустили з початком навчального року. За словами представника КМДА, курс відрізняється від інших, які можна пройти в інтернеті.

"Ми постійно впроваджуємо інновації у сфері освіти столиці та створюємо умови для розвитку наших вчителів. Особливо це актуально в реаліях карантину. Це не звичайні онлайн відеолекції, яких багато в Інтернеті, а міжнародний інноваційний стандарт навчання в форматі SCORM, який зараз очолює рейтинг найпопулярніших стандартів дистанційної освіти у світі", - заявив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський.

За словами керівників проєкту, до розробки курсів залучили "зоряну команду", до складу якої увійшов Володимир Співаковський - двічі рекордсмен Книги Рекордів Гіннеса.

Як повідомляв портал "Коментарі",   через нових випадків захворювання тисячі учнів Київщини змушені навчатися дистанційно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися