Про брак спеціалістів заявили ще в одному столичному компідприємстві

Яких спеціалістів не вистачає в Києві

У КП “Центр організації дорожнього руху” повідомили про брак спеціалістів. При чому деяких фахівців потрібно навчати протягом п'яти років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

“Нестача працівників  найближчим часом може збільшитися до 12%: частина працівників виїхали з країни з початком повномасштабного вторгнення, частина звільнилися, а частина – служать у ЗСУ”, - йдеться у повідомленні. 

Нестачу працівників також пояснюють тим, що від початку повномасштабної війни до лав ЗСУ вступили 9% співробітників комунального підприємства. Це люди різних професій – від проєктувальників схем організації дорожнього руху до електромонтажників.

У зв’язку з мобілізаційними заходами нестача фахівців може збільшитись до 12%.

На підприємстві актуальні 33 вакансії: 

  • електромонтажник-налагоджувальник;

  • слюсар-ремонтник;

  • електромонтер з обслуговування електроустаткування;

  • оператор плазмової різки;

  • інженер-електрик;

  • електрозварювальник;

  • електрогазозварювальник.

“Щодо працевлаштування звертайтесь у відділ кадрів комунального підприємства за телефоном: 044-374-11-38”, - йдеться у повідомленні.

При цьому на відомих платформах пропозицій з працевлаштування та пошуку персоналу жодної вакансії від компідприємства не розміщено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збільшується попит на робочу силу різних професій та кваліфікацій. За даними Київського міського центру зайнятості у базі станом на травень налічувалось близько трьох тисяч актуальних вакансій. Які спеціалісти отримують найвищі зарплати, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися