Мешканців Київської області запрошують на роботу: актуальні вакансії

Вакансії відкриті у Бучанській міській раді

В органах міської влади у Київській області відкривають вакансії - професіоналів у свою команду запрошує управління соціальної політики Бучанської міської ради. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради.

“У відділ соціальної роботи з ветеранами Центру соціальних служб запрошують спеціаліста. Основна мета посади – соціальний захист військовослужбовців, ветеранів та їхніх родин”, - уточнили у міській раді. 

Серед вимог до кандидатів висувають наступні: 

  • вища освіта, 

  • досвід роботи у державних органах або органах місцевого самоврядування,

  • відмінні комунікаційні та аналітичні навички.

Працівник буде виконувати наступні обов'язки: 

  • консультування,

  • соціальний супровід,

  • робота зі зверненнями громадян.

“Управління пропонує можливості для кар'єрного росту та саморозвитку, дружню робочу атмосферу, доступ до навчальних ресурсів, вчасну оплату праці та соціальний пакет”, - так описали переваги працевлаштування в управління.

Місце роботи: Буча, бульвар Богдана Хмельницького, 5/5а.

Для подання заявки кандидатів просять направляти резюме на електронну пошту: [email protected].

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська обласна прокуратура шукала у свою команду спеціалістів на посади державної служби.

“Умови оплати праці - посадовий оклад, надбавки, доплати, премії та компенсації відповідно до законодавства”, - зазначили у прокуратурі.

У прокуратурі вакантними були посади головних спеціалістів різних відділів. Який рівень заробітної плати пропонували, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися