На Дніпрі проведуть Національне вітрильне ралі

Вітрильне ралі пройде в рамках реабілітації учасників бойових дій

Українські яхтсмени  підтримають ветеранів - захисників України. В рамках цієї ініціативи вирішили провести Національне вітрильне ралі. Захід отримав назву "Вітрила волі і єдності". Ралі стане однією з програм реабілітації захисників України через спорт і для початку практичних ініціатив в допомоги ресоціалізації учасників бойових дій в цивільному житті. Кожна команда, згідно із заявками капітанів, буде складатися з 3-4 учасників бойових дій. Під час заходу активісти презентують школу дистанційного навчання яхтингу для учасників бойових дій. Планується також концертна програма - перед учасниками і глядачами виступлять артисти і виконавці. Доступні також будуть майстер-класи для отримання практичних навичок водних видів спорту з урахуванням реабілітаційних вправ.

Організатори заходу - громадська організація "Київський міський крейсерський яхт-клуб" в партнерстві з КСУ "Київський центр допомоги учасникам АТО" і ГС "Національна рада спортивної реабілітації захисників України".

Глядачів запрошують 8 серпня в 10:00 на Річковий вокзал (район Церкви Миколи Чудотворця на Набережно-Хрещатицька вулиці).

Відзначимо, що незважаючи на сучасний технологічний світ, вітрильні яхти досі користуються популярністю. Заможні любителі відпочивати на море із задоволенням проводять час на борту своєї яхти або орендують їх у різних компаній. А багато любителів гострих відчуттів не проти влаштувати гонки на гоночних моделях вітрильних яхт. Про найшвидші яхти можна прочитати в матеріалі порталу "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися