Хочу достойно виступити: киянин розповів про свій настрій перед змаганнями в Пекіні

Владислав Гераскевич з Києва активно готується до заїздів в Пекіні

Скелетоніст Владислав Гераскевич з Києва поділився надіями щодо виступу на олімпійських змаганнях. Про це повідомили в прес-службі олімпійського комітету (НОК України).

Владислав - член збірної України й виступатиме на змаганнях з дисципліни скелетон в Пекіні 10 та 11 лютого. Поки що спортсмен тренується перед вирішальними заїздами. Настрій у Владислава - бойовий. за словами спортсмена, він впевнений в гарному результаті та прагне прославити Україну.

Олімпійські ігри в Пекіні не дебютні для 23-річного киянина. Скелетоніст вже брав участь в заїздах на зимових Олімпійських іграх в Пхьончхані в 2018 році. Тоді він став першим в історії України скелетоністом, що отримав олімпійську ліцензію на участі в Іграх. Чотири роки тому він посів 12 місце.

Владислав наголосив, що попередній досвід дуже важливий для його спортивної кар'єри й стане в пригоді на змаганнях із скелетону, що розпочнуться 10 лютого. А ще спортсмен зазначив, що став більш впевненим й контролює свої емоції.

"У порівняні з Пхьончханом-2018 нічого не змінилося в одному, як і на минулих Іграх, так і зараз, хочу отримати задоволення та щоб таке ж задоволення отримали ті вболівальники, які дивитимуться мої заїзді. Дуже хочу достойно виступити і прославити Україну на міжнародній арені", - говорить він.

Цьогоріч до українця будуть прикуті всі погляди, адже його друзі розмалювали шолом яскравими кольорами за мотивами вуличної культури.

Нагадаємо, що старт XXIV зимових Олімпійських ігор в Пекіні розпочнеться 4 лютого, а змагання з різних видів спорту триватимуть до 20 лютого. Цьогоріч українська збірна поїхала в складі 45 спортсменів.

Як повідомляв портал "Коментарі", чемпіонат зі змішаних єдиноборств ММА проходить у столиці Об’єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі Студент із Богуславського гуманітарного коледжу імені І. С. Нечуя-Левицького переміг на Чемпіонаті з ММА. Про це коледж повідомив на своїй сторінці у Facebook. Зазначається, що студент IV курсу Гуляєв Олександр здобув першу перемогу на Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств. Чемпіонат зі змішаних єдиноборств ММА проходить у столиці Об’єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися