“Школа спорту” у Києві відремонтує приміщення за 32 мільйони гривень

Які ремонтні роботи планують виконати

Комплексна Дитячо-юнацька спортивна школа "Школа Спорту" оголосила тендер на капітальний ремонт приміщень спортивного призначення із влаштуванням найпростішого укриття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією спортивна школа планує, серед іншого, виконати:

  • розбирання покриттів підлог з керамічних плиток, армування стяжки дротяною сіткою,

  • улаштування покриття з плиток полівінілхлоридних, посилення цегляних стін металевим каркасом, обклеювання склохолстом, фарбування раніше пофарбованих стін усередині будівлі водоемульсійними сумішами, установлення металевих огорож з поручнями, прокладання повітроводів так інші роботи. 

Замовник також планує провести роботи з улаштування малогабаритного ліфта, а саме  монтаж в металокаркасній шахті ліфта маловантажного зі швидкістю руху кабіни 0,5 м/с вантажопідйомністю 100 кг на 2 зупинки, висота шахти 7 м. 

Усього планується виконати 469 найменування робіт та витрат.

Очікувана загальна вартість - 32 456 137,80 гривень. 

Капітальний ремонт приміщень спортивного призначення із влаштуванням найпростішого укриття має виконуватися за адресою: м.Київ, пров. І.Качуровського, 1.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - до 15 грудня 2025 року включно. 

Дата оприлюднення тендеру - 5 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 20 липня 2024 року. Початок аукціону планується 22 липня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області вшосте проводять тендер на будівництво дитячого садка. У попередні роки проводили розслідування щодо розкрадання коштів при будівництві об'єкта. Детальніше про тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися