З'явилося відео моменту вбивства підлітка у фунікулері в Києві

Неповнолітній помер на місці події.

У Києві на початку квітня відбулося вбивство підлітка на верхній платформі фунікулера. З'явилося відео з камер спостереження, яке зафіксувало цю подію.

Відео було опубліковане в ефірі програми"Говорить вся країна".

Переглянути відео можна за посиланням. 

Увечері 7 квітня у Києві виникла суперечка між представником правоохоронних органів та підлітком на верхній платформі фунікулера. Після виходу з фунікулера поліцейський вдарив хлопця, який впав, розбивши скло і пізніше помер на місці.

Друзі загиблого стверджують, що чоловік намагався виштовхнути їхнього товариша через вікно, погрожуючи їм вбивством. Також відомо, що у нападника була зброя. Державне бюро розслідувань уточнило, що затриманий є працівником Управління державної охорони, яке підпорядковане президенту і контролюється Верховною Радою.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань розпочало кримінальне провадження у зв'язку із загибеллю неповнолітньої особи на станції фунікулера в Києві.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Никола

29 квітня 2024, 23:12

Мой комментарий не вернёт парнишку. Может депутаты Верховной рады смогут. Путину пожелать можно только одно- за вражду между русскими и украинским народами - жестокой смерти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися