До Києва приїхав Шон Пенн і відвідав Софійський собор разом із Єрмаком (Фото)

Українську столицю відвідав відомий голлівудський актор та режисер Шон Пенн

Українську столицю відвідав відомий голлівудський актор та режисер Шон Пенн, який зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським, а також відвідав Софійський собор із головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Національного заповідника "Софія Київська".

Відомо, що Шон Пенн зараз займається зйомками документального фільму про повномасштабне російське вторгнення в Україну — він відвідав Київ уже вдруге з початку повномасштабної війни, щоб побачити наслідки злочинів російських окупантів.

Актор відвідав Софійський заповідник разом із головою ВП Андрієм Єрмаком, де ознайомився з архітектурним ансамблем святині та поспілкувався зі співробітниками.

Нагадаємо, що до Гостомелю Київської області приїхав американський бізнесмен та мільярдер Річард Бренсон — населений пункт став одним із найбільш зруйнованих місць у регіоні після повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував селищна військова адміністрація Тарас Думенко.

За його словами, засновник компанії Virgin Galactic прибув до Гостомелю, щоб поцікавитися аеродромом державного підприємства "Антонов" та можливостями його відновлення. Гостю розповіли про перспективи проекту відновлення аеродрому та показали проекти, що мають.

Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, територіальної цілісності та суверенітету нашої країни, а також за запровадження найжорсткіших санкцій проти Росії, її лідерів та економіки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися