До свят у Києві призначили додаткові рейси ретро-поїзда

Коли можна буде покататися після Різдва

Державна компанія "Укрзалізниця" призначила додаткові рейси найпопулярнішого в ці новорічні свята ретро-поїзда на паровозній тязі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

"14 та 15 січня столицею курсуватиме наш святково-екскурсійний паровоз, який вже так полюбився пасажирам. На вокзалі вас зустрінуть казкові помічники святого Миколая, а у вагонах маленьких пасажирів очікуватиме справжнє свято та подарунки від Укрзалізниці та ЮНІСЕФ", — йдеться в повідомленні.

У складі поїзда буде два старовинні паровози 1954 року виробництва та п'ять пасажирських вагонів. Відправлення ретро-поїзда — о 12:34 з першої платформи Центрального залізничного вокзалу. Мандрівка триватиме понад годину. Вартість дорослого квитка становить від 136,96 гривень, дитячого — від 104 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

Крім того, у Києві на різдвяні свята курсуватиме казковий ретро-поїзд. У складі "Різдвяного експреса" два старовинні паровози, п'ять пасажирських вагонів та вагон-буфет. На вокзалі пасажирів ретро-поїзду зустрінуть казкові помічники Святого Миколая, а у вагонах вихованці Київської дитячої залізниці проведуть цікаву екскурсію про історію Києва.

Читайте також, де у Києві працюватимуть святкові ярмарки продуктів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися