В Сирецькому парку почав курсувати Полярний експрес (ФОТО)

Що відомо про розклад святкових подорожей

Київська дитяча залізниця до новорічних свят відкрила зимовий рух поїздів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Маршрут залізничним кільцем починається від станції Київ-Пасажирський дитячий. Вона розташована у Сирецькому парку. Ця зупинка є мінікопією центрального залізничного вокзалу столиці. До новорічних свят юні залізничники та викладацький склад поставили і прикрасили  у фойє вокзалу станції "Київ-Пасажирський дитячий" новорічну ялинку. Окрім того, до Нового року прикрасили навчальний корпус на станції "Залізнична".

Полярний експрес вирушив у мандрівки Сирецьким парком з 17 грудня. Святковий потяг курсуватиме до кінця січня по вихідним та святковим дням, а під час шкільних канікул — з четверга по неділю з 10:30 до 18:50. Дістатися до вокзалу Київ-Пасажирський дитячий можна кільцевою електричкою до станції "Сирець".

Нагадаємо, на станції кільцевої електрички Київ-Дніпровський планують провести ремонт через дуже багато скарг від пасажирів. Зокрема, люди скаржаться на відсутність навісів для очікування на платформі. За всю історію залізничну станцію Київ-Дніпровський перейменовували кілька разів — від роз'їзду Микільська Слобідка та Виґурівщина і до сучасної назви. Сучасну назву станція Київ-Дніпровський має з 1974 року. В середині 1970-х років на цій станції побудували відстійник для туристичних поїздів. Поруч з цими платформами обладнали відповідну інфраструктуру – вбиральні, душ, пральню та їдальню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс вирушив зі столиці 17 листопада. Поїзд з Києва прямує через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушає зі столиці о 22:55 і прибуває в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушає 18:22 і прибуває до Києва о 06:10. 

Читайте також, де у Києві відкриють нові станції кільцевої електрички.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися