Відкрито продаж квитків на поїзд Київ — Ізюм: розклад та маршрут

Подробиці розповіли в "Укрзалізниці"

Між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів та відкрили продаж квитків на рейси. Про розклад та маршрут розповіли в компанії "Укрзалізниця", передають "Коментарі".

За даними перевізника, перший рейс поїзду Київ — Ізюм вирушить зі столиці у четвер, 17 листопада. Поїзд прямуватиме через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Такий маршрут дозволить мешканцям звільненого від російських окупантів Ізюма отримати зручне залізничне сполучення нічним поїздом з Києвом.

Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушатиме зі столиці о 22:55 і прибуватиме в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушатиме з 18 листопада о 18:22 і прибуватиме до Києва о 06:10.

Нагадаємо, після потужних ракетних обстрілів російських окупантів деякі поїзди з Києва змінили маршрути через пошкодження контактної мережі. Пасажирів запевнили, що зміна маршруту поїздів не вплине на можливість вийти по потрібних станціях. Однак час в дорозі для кількох рейсів збільшиться орієнтовно на пів години. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзди з Києва на захід України змінили маршрути курсування. Це покращить залізничне сполучення з іншими країнами, впевнені в "Укрзалізниці". Новий графік ввели через створення міжнародного залізничного хабу в Чопі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що між Києвом та Миколаєвом відновили курсування пасажирських поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися