Між Києвом та Миколаєвом відновили курсування пасажирських поїздів

Вперше з початку повномасштабного вторгнення російських військ

Вперше з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва відновили пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії "Укрзалізниця".

Відповідний дозвіл перевізник отримав від Миколаївської обласної військової адміністрації та військових. Востаннє пасажирський поїзд далекого сполучення з Києва приїздив до Миколаєва 24 лютого.

Поїзд №122/121 Київ — Миколаїв курсуватиме по парних числах зі столиці і по непарних — з Миколаєва. Зі столиці поїзд вирушатиме о 22:14 та прибуватиме до Миколаєва о 07:15. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 22:09 та прибуватиме до Києва о 06:55. Квитки вже можна придбати в касах, у застосунку або чат-ботах Укрзалізниці.

Голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін повідомив, що перший рейс поїзду з Києва до Миколаєва відправляється сьогодні, 14 листопада, та оприлюднив фото з головою Миколаївської облдержадміністрації Віталієм Кімом.

"Запускаємо поїзд Київ — Миколаїв. Перший рейс відправляється сьогодні. Вантаже сполучення з Миколаєвом в нас працює вже давно. А пасажирський поїзд запускаємо тільки зараз тому що звільнення Херсонщини відігнало російські війська далі від Миколаєва. Ми такі кроки завжди погоджуємо з Губернатором та ЗСУ", — прокоментував Камишін оприлюднене фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзди з Києва на захід України змінили маршрути курсування. Це покращить залізничне сполучення з іншими країнами, впевнені в "Укрзалізниці". Новий графік ввели через створення міжнародного залізничного хабу в Чопі. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися