Нові станції кільцевої електрички відкриють у Києві

Де з’являться нові зупинки

Кільцева електричка стала одним із найпопулярніших громадських транспортів у Києві та у столиці планують зробити пересування ще зручнішим. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Зараз у Києві кільцева електричка перевозить близько мільйона киян та гостей столиці. Цей вид громадського транспорту посідає друге місце після метро за кількістю перевезень пасажирів. В "Укрзалізниці" планують відкрити ще кілька станцій для зручності пасажирів. Зупинки кільцевої електрички "Либідська" та "Оболонь" облаштують у Києві до кінця 2023 року. Вже після публікації новини з фан-спільноти кільцевої електрички звернулися до редакції, щоб уточнити, що пожартували про відкриття цих станцій в столиці.

Нагадаємо, на станції кільцевої електрички Київ-Дніпровський планують провести ремонт через дуже багато скарг від пасажирів. Зокрема, люди скаржаться на відсутність навісів для очікування на платформі. За всю історію залізничну станцію Київ-Дніпровський перейменовували кілька разів — від роз'їзду Микільська Слобідка та Виґурівщина і до сучасної назви. Сучасну назву станція Київ-Дніпровський має з 1974 року. В середині 1970-х років на цій станції побудували відстійник для туристичних поїздів. Поруч з цими платформами обладнали відповідну інфраструктуру – вбиральні, душ, пральню та їдальню.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс вирушив зі столиці 17 листопада. Поїзд з Києва прямує через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушає зі столиці о 22:55 і прибуває в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушає 18:22 і прибуває до Києва о 06:10. 

Читайте також, що між Києвом та Херсоном відновили курсування пасажирських поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися