Між Києвом та Херсоном відновили курсування пасажирських поїздів

Перший потяг вирушить зі столиці 18 листопада

Між Києвом та звільненим від російських окупантів Херсоном відновили курсування пасажирських поїздів. Про розклад розповів радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань, передають "Коментарі".

За його словами, перший рейс поїзду Київ — Херсон вирушить зі столиці сьогодні, 18 листопада, о 22:14 та прибуде до Херсону наступного дня орієнтовно о 09:00. Першим рейсом поїзду Київ — Херсон поїдуть близько двох сотень пасажирів, які придбали "квиток до перемоги", а вагони розписали українські митці.

"Зверніть увагу, поїзди відправлятимуться з Києва по парних числах, а з Херсона — по непарних. Вітаю всіх, хто повертається додому!" — зазначив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації.

Окрім того, напередодні між Києвом та Ізюмом відновили курсування пасажирських поїздів. Перший рейс вирушив зі столиці у четвер, 17 листопада. Поїзд з Києва прямує через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста. Поїзд №112/111 Київ — Ізюм вирушає зі столиці о 22:55 і прибуває в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушатиме з 18 листопада о 18:22 і прибуватиме до Києва о 06:10.

Нагадаємо, після потужних ракетних обстрілів російських окупантів деякі поїзди з Києва змінили маршрути через пошкодження контактної мережі. Пасажирів запевнили, що зміна маршруту поїздів не вплине на можливість вийти по потрібних станціях. Однак час в дорозі для кількох рейсів збільшиться орієнтовно на пів години. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поїзди з Києва на захід України змінили маршрути курсування. Це покращить залізничне сполучення з іншими країнами, впевнені в "Укрзалізниці". Новий графік ввели через створення міжнародного залізничного хабу в Чопі. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що між Києвом та Миколаєвом відновили курсування пасажирських поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися