У Києві відремонтують одну зі станцій кільцевої електрички

Де планують провести ремонт

На столичній станції кільцевої електрички Київ-Дніпровський планують провести ремонт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

За даними "Укрзалізниці", на станцію Київ-Дніпровський надходить дуже багато скарг від пасажирів. Зокрема, люди скаржаться на відсутність навісів для очікування на платформі. Через численні нарікання на залізничній станції Київ-Дніпровський невдовзі планують почати ремонтні роботи.

За всю свою історію залізничну станцію Київ-Дніпровський перейменовували кілька разів — від роз'їзду Микільська Слобідка та Виґурівщина і до сучасної назви. Сучасну назву станція Київ-Дніпровський має з 1974 року. В середині 1970-х років на цій станції побудували відстійник для туристичних поїздів. Поруч з цими платформами обладнали відповідну інфраструктуру – вбиральні, душ, пральню та їдальню.

Нагадаємо, у Києві забезпечать генераторами, що отримали від Товариства Червоного Хреста України, залізничний вокзал "Дарниця". На залізничних вокзалах України розгортатимуть пункти обігріву, де можна буде отримати чай, каву та зігрітися. Генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак російських окупантів на енергетичну інфраструктуру України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві до Дня залізничника організували ретротур на легендарному гайворонському паровозі Гр-280. Святковий ретротур Гайворонською вузькоколійкою відбудеться за маршрутом Гайворон — Бершадь. Організатори обіцяють учасникам подорож на поїзді, який везтиме старовинний 70-річний паровоз. Пасажири зможуть побачити мальовничі краєвиди українського Поділля та скоштувати смачну уху в казані на березі Південного Бугу під виступ народного музичного колективу. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області започаткували воєнний туризм зруйнованими війною містами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися