У Києві прокоментували можливе закриття ще двох станцій "синьої" гілки

У підземці обіцяють завчасно інформувати пасажирів

У Києві наразі не розглядають можливість припинення роботи для пасажирів станцій метро "Тараса Шевченка" та "Почайна".

Про це повідомляє КМДА.

КП "Київський метрополітен" наразі не планує жодних змін у роботі цих двох станцій.

Відповідно до тендера з розробки проєктної документації, що відбувся в листопаді 2023 року, опрацьовується робочий проєкт планового капітального ремонту між цими станціями без зупинки руху поїздів, — йдеться в повідомленні.

Проте остаточні плани щодо ремонтних робіт будуть визначені лише після проходження державної експертизи. У метрополітені обіцяють своєчасно повідомляти пасажирів про початок капітальних ремонтів та інших робіт, які можуть вплинути на режим роботи системи метро. Варто зазначити, що станції "Почайна" і "Тараса Шевченка" були побудовані у 1980 році, і через їх природну зношеність виникла необхідність у плановому капітальному ремонті ділянки тунелю між цими станціями.

Ремонт тунелю київського метро

8 грудня 2023 року в Києві закрили кілька станції метро у зв'язку з терміновим ремонтом на перегінному тунелі між станціями "Деміївська" та "Либідська". Поїзди їздять від станції "Героїв Дніпра" до станції "Либідська". Попередньо причиною назвали розгерметизацію тунелю та появу тріщин в стінах. Київська міська прокуратура розпочала досудове розслідування через підтоплення підземки.

Нагадаємо, починаючи з початку поточного року, кияни помітили новий пункт у своїх рахунках за воду - "небаланс". Багато споживачів обурюються, вважаючи, що "Київводоканал" додає до їх рахунків "надлишкові" кубометри води.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися