В Киеве организовано самое мощное волонтерское движение в Украине

Город продолжает работать вместе с волонтерскими организациями

В Києві організований найпотужніший волонтерський рух в Україні

Волонтерський рух в Києві станом на п’ятницю, 25 березня,  найпотужніший з-поміж інших регіонів України. Про це  заявив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

"Станом на сьогодні місто продовжує працювати разом із волонтерськими організаціями у сфері гуманітарного забезпечення киян. Волонтерські хаби та центри, які наразі є у столиці, повністю верифіковані. І наразі, під час воєнного стану, місто виступає не тільки партнером, а й певним верифікатором волонтерських рухів із метою всебічної підтримки кожного, хто цього потребує у столиці. Всі об’єдналися та працюють як єдиний механізм для підтримки життєдіяльності міста, збереження його культурної спадщини та підвищення обороноздатності столиці", – зазначив Бондаренко.

 

Як повідомляли "Коментарі", ситуація щодо оборони Києва та Київської області напружена, але повністю контрольована Збройними Силами України.

"На Броварському і Бориспільському напрямках противник зупинив свої наміри, здійснює переміщення, до активних дій не готовий. Про свідчать й радіоперехоплення, і дані нашої розвідки", — сказав Грузевич. За його словами, по правому берегу річки Ірпінь ситуація напружена, але контрольована. "На цих напрямках противник намагається відновити наступ й повністю захопити Ірпінь. Ці його спроби успіху не мають", — зазначив заступник начальника штабу Командування Сухопутними військами Збройних Сил України Олександр Грузевич.



Подписывайтесь на наш Telegram-канал, чтобы первыми узнать о самых важных событиях!


Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите
Поделиться