Вихідні у Києві: чим зайняти дитину 10-11 червня

У Києві цими вихідними відбудуться заходи, які можуть сподобатися вашим дітям.

На вихідних, 10 та 11 червня, у Києві відбудеться безліч захоплюючих заходів, які варто відвідати вашим дітям. Портал "Коментарі" зібрав найцікавіші події: вистави, шоу, спортивні заходи, квести та екскурсії.

Вибирайте, куди піти з дитиною, у нашій добірці.

Океанаріум "Морська казка"

В океанаріумі на вас чекають 2600 живих мешканців морів і океанів, які можуть вразити вашу уяву. Перша експозиція стилізована під перевернутий корабель із кораловим рифом. Потім можна потрапити у світ Амазонії з відкритим басейном, у якому плавають скати, риби-білки та котячі акули. Далі на відвідувачів чекає підводний тунель, у якому акули та черепахи плаватимуть на відстані простягнутої руки від вас. Потім ви потрапите до підводного човна капітана Немо з унікальними акваріумами, зокрема з 17-тонним "будинком" для груперів, платаксів та черепах. Ви зможете побачити і "Немо-зону" з десятком акваріумів, де плавають різні види риб-клоунів.

В океанаріумі також живуть найотруйніші риби у світі - кам'яні риби, риби-фугу, крилатки, небезпечні мурени, скати, піранії та інші морські жителі.

Коли: 10-11 червня, з 10:00 до 20:00

Де: ТЦ "Дитячий Світ", вул. Малишка, 3

Вартість: 250-300 грн

Деталі читайте за посиланням.

Шоу "Пригоди Батискафчика та Морського Ковзана" та фільм "Космікс"

Повнокупольне шоу торкається проблеми захисту навколишнього середовища, а саме захисту морів та океанів. Двоє друзів, Батискафчик і Морський Коник, піклуються про чистоту своєї океанської лагуни. На них чекають багато пригод, одна з яких - порятунок маленької черепашки, що заплуталася у пластиковій сітці.

Фільм "Космікс" розповість про космічний політ та його підготовку. Глядачі стрибатимуть із центрифуги в космічну ракету, яка вирушить на Міжнародну космічну станцію. Також можна буде навчитися спати в космосі, готувати їжу у космічному стилі, користуватися космічним туалетом та правильно митися. Наприкінці кінострічки на глядачів чекатиме грандіозний фінал - повернення на Землю.

Коли: 10-11 червня, 11:00, 13:00

Де: Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: 200-250 грн

Квитки можна купити за посиланням.

Вистава "Людвіг XIV"

Як відомо, між курчам та лисенятком не може бути жодної дружби, адже вони – вічні вороги. Однак все може скластися інакше, якщо у них великі і добрі серця і їм все одно на колір хутро чи пір'я.

Ця вистава розповість про неймовірні пригоди бадьорого і сумлінного лисеня на ім'я Людвіг XIV, який забрався в курник, мало не попався псу-охоронцю та познайомився з маленькою курочкою Туттою. Глядачі дізнаються, як на їхню дружбу відреагує батько Людвіга, досвідчений мисливець, а також чому курочка може почуватися в безпеці поряд із рудим хижаком.

Коли: 10 червня, 12:00

Де: Театр юного глядача вул. Липська, 15/17

Вартість: 200 грн

Квитки можна купити за посиланням.

Вистава "Золоте Курча"

Ще одна повчальна історія, яка розповість маленьким глядачам про Вовка, Лисицю та Золоте Курча. Підступна і хитра Лисиця вигадала план, як отримати нескінченний запас їжі. Вона запропонувала Вовку вкрасти у золотої курочки золоте яйце, висидіти його і дочекатися появи Курчати. Лисиця переконала Вовка, що після цього Курча нестиме щодня по золотому яйцю, що допоможе їм розбагатіти і навіть відібрати у Діда з Бабою будинок.

Довірливий Вовк погоджується на цю ідею, викрадає яйце і чекає появи Курчати. Але, всупереч плану, у нього зароджується батьківський інстинкт, оскільки пташеня називає його "мамою". Це допомагає Вовку змінитися на краще і стати добрішим.

Коли: 10 червня, 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: 100-200 грн

Квитки можна купити за посиланням.

Шоу та майстер-класи до Дня захисту дітей

На цьому яскравому та хвилюючому заході маленьких гостей очікує занурення у світ чарівництва та веселощів, де кожна дитина зможе відчути себе справжньою зіркою. Не пропустіть можливість дозволити своїм дітям поринути у світ неймовірних пригод та радості, де кожна хвилина сповнена посмішок та радісного сміху.

На відвідувачів чекають захоплююче безкоштовне шоу та майстер-класи від професіоналів, хореографічні та вокальні виступи, а також безліч інших розваг.

Коли: 10 червня, 14:00

Де: ТРЦ Blockbuster Mall, просп. Бандери, 36

Вартість: безкоштовно

Деталі читайте за посиланням.  

Театралізований квест "Навколо Світу за 80 днів"

Розважальна програма для дітей від п'яти років, яка повністю занурить їх у захоплюючу подорож навколо світу. Учасники вирушать на пошуки королівських скарбів, познайомляться зі справжніми піратами та розкриють таємницю семи Чудес Світу. Також на дітей чекають інтерактивні ігри та майстер-класи, де вони зможуть проявити свою творчу натуру та вміння.

Після квесту відбудеться захоплююча вистава від театру "Я Лялька", де ляльки оживуть та покажуть чарівний світ юним глядачам.

Коли: 11 червня, 12:00

Де: Культурний кластер "Краків", Русанівська набережна 12/2

Вартість: 300 грн

Квитки можна купити за посиланням.

Квест "Маленькі розвідники. Місія Кіт-Код"

Діти можуть взяти участь у цікавому квесті, де треба перетворитися на детективів. За сюжетом, нещодавно стало відомо, що на Пейзажній Алеї біля кішки-сороконіжки було знайдено "Закодовану книгу". Той, хто вирішить усі завдання та розкодує загадки, зможе знайти укриття Кіт-Коду.

Спочатку книгу передали на дослідження вченим, згодом історикам, але, на жаль, ніхто з них не зміг її відкрити. Необхідно підібрати коди до замків, щоб відкрити кожну сторінку книги та дізнатися про секрети Пейзажної Алеї. Також Кіт залишив багато підказок у своїх друзів Зебри, Аліси, Жаби, Ворони, Гусениці та інших. Зараз ця місія довірена саме маленьким слідопитам – команді котів необхідно розгадати головоломки та шифри, які Кіт встиг залишити на чотирьох ігрових майданчиках.

Квест підійде для дітей віком від 6 до 10 років.

Коли: 11 червня, 12:00

Де: початок між будинками в провулку Десятинний №7 та №7а (біля Муралу)

Вартість: 300 грн

Квитки можна купити за посиланням.

День супергероїв

Спортивно-розважальний захід для сім'ї. Для дітей та дорослих підготували програму активностей на будь-який смак. Тут можна буде зіграти на професійних бадмінтонних кортах, спробувати падел-теніс, відвідати стайню та взяти участь у майстер-класі зі шрифту Брайля.

До того ж для відвідувачів працюватиме благодійний ярмарок та зона барбекю. Організатори продумали і музичну розвагу: на майданчику виступатимуть артисти 7teens Band, школи Дерюгіної та інші.

Зібрані від продажу квитків кошти направлять на друк книг шрифтом Брайля, які передадуть дітям із вадами зору.

Відвідувачам рекомендують прийти на захід у спортивному одязі та відповідному взутті.

Коли: 10 червня, з 11:00 до 15:00

Де: Kyiv Racket Sports Park, вул. Кіото, 25

Вартість: 150 грн

Квитки можна купити за посиланням.

День кольорових мрій

Цей благодійний захід надовго запам'ятається вашим дітям. Організатори вигадали безліч розваг, якими можуть зайняти маленьких відвідувачів. Можна буде повчитися виготовлення слайма, потанцювати тік-ток тренди, насолодитися солодку вату з їстівного ріжка, подивитися шоу вітру, лазерів, вогню та рідкого азоту. Ще діти зможуть сплести брелок із паракорду для тата напередодні Дня батька, який святкується 18 червня.

Також на відвідувачів чекають твістинг-шоу, аквагрім, приємні подарунки та дуже багато яскравої фарби Холі.

Коли: 10 червня, 13:00

Де: ТРЦ Проспект, вул. Хоткевича, 1Б

Вартість: безкоштовно

Деталі читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися