Прокатись на хвилі адреналіну: ТОП-6 парків атракціонів Києва для дітей та дорослих

Огляд діючих парків атракціонів Києва

Захоплюючі атракціони та розваги завжди привертали увагу як дітей, так і дорослих. У пошуках адреналіну та незабутніх вражень люди шукають місця, де можна випробувати радість від швидкості, висоти та веселощів. Сьогодні, коли прагнення до пригод та азарту стає все більш поширеним, парки атракціонів стають популярним місцем для вільного часу. Від каруселів і колеса огляду до екстремальних гірок та атракціонів на швидкість - вони пропонують різноманітність розваг для різного віку.

Портал "Коментарі" зібрав п'ять парків розваг у Києві як на відкритому повітрі, так і в закритих приміщеннях, куди можна вирушити всією родиною на вихідні.


Парк атракціонів у Києві NEPOLIS


Адреса: Кільцева дорога, 1 ТРЦ Respublika

Графік роботи: пн-пн з 12:00 до 22:00, сб-нд з 10:00 до 22:00

NEOPOLIS – це унікальний технологічний парк розваг, що є світом високих технологій. Тут є не тільки розважальна, а й науково-пізнавальна складова, що реалізується у співпраці з партнерами з IT, кіберспорту, робототехніки, сучасного мистецтва та інших. NEOPOLIS відкритий для всіх: для дітей, геймерів-батьків, коханок спорту та мам, що люблять емоції. Тут кожен відвідувач знайде свій унікальний досвід: будь то епічна віртуальна реальність або кібер-батл, захоплюючий атракціон або ресторанне посидіння. Загальна площа NEOPOLIS – 11000 квадратних метрів. Тут можна знайти найкритішу американську гірку в Європі, широкий вибір VR-атракціонів, перше anti-adult кафе 80 Lvl для туси тінейджерів, кіберспортивну зону, хайпові майстер-класи з DJ, Street Style та робототехніки, конкурс стартапів за епічний приз та інші. захоплюючі атракціони та події. NEOPOLIS – це не просто атракціони, це цифрове місто в паралельній реальності з унікальним простором та арт-інсталяціями, де реалізуються захоплюючі інвенти за участю популярних героїв кіно та відеоігор, таких як Мандалорець, Дедпул, Джонні Сільверхенд та Крижана Материнська Плата.


Парк розваг у Києві Galaxy


Адреса: вул. Берковецька, 6д, ТРЦ Lavina Mall

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00

Парк розваг Galaxy оформлений у космічному стилі та є одним із найбільших у Європі. Цей унікальний парк пропонує різноманітні розваги як для дітей, так і для дорослих, які створені провідними світовими виробниками атракціонів. Тут ви знайдете 12 екстремальних атракціонів для дорослих, такі як "Американська гірка", а також спеціальні розваги для дітей, включаючи батути, лабіринти, гірки, лазалки та інтерактивний дитячий картинг. У парку також є кімната жахів, 160 ігрових автоматів, канатний парк і 7D кінотеатр.


Парк розваг у Києві "Євро-Лунапарк"


Адреса: вул. Попудренка, 63, парк "Муромець"

Графік роботи: вт-пт з 14:00 до 20:00, сб-нд з 11:00 до 22:00. Понеділок вихідний

Деякі жителі Києва стверджують, що найкращі каруселі та американські гірки знаходяться саме у цьому парку. Можливо, це пов'язано з тим, що він був розроблений у співпраці з французькими інженерами. "Євро-Лунапарк" справедливо вважається одним із найкращих парків атракціонів для дітей, де можна приємно провести весь день у родинному колі. Тут представлені американські гірки, автодром, космічний потяг, карусель "Піратський острів" та багато інших захоплюючих атракціонів.


Парк розваг у Києві Happylon


Адреса: вул. Горького, 176, ТРЦ Ocean Plaza

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00

Цей парк атракціонів вже завоював постійну аудиторію завдяки унікальному оформленню в морському стилі. Тут представлені сучасні екстремальні атракціони, ігрові автомати та різноманітні дитячі майданчики. Широкий спектр розваг включає боулінг, каток, аквапарк, роллертрек, кінотеатр, керлінг, міні-гольф, тир, автодром та атракціони для дітей, такі як липучки, гладіатори, бейсбол, каруселі, пазли та ігри в вдалого стрілка.


Парк розваг у Києві Summer Park


Адреса: вул. Біломорська, 1

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 20:00

Жителі Лівого берега можуть легко відвідати невеликий парк розваг, розташований поряд із "Даринком". Особливість цього парку полягає в тому, що тут дітям різного віку – від 3 до 15 років – буде весело провести час. У "Summer Park" представлені карусель, батути, траса для радіокерованих машин, зона для читання, малювання та майстер-класів, скейт-зона та інші розваги. У скейт-зону можна приносити власні ролики або взяти в оренду. Кожен атракціон має дорослого спостерігача, а в зоні майстер-класів працюють аніматори. Також у вихідні в "Summer Park" роблять безкоштовний аквагрим.


Парк розваг у Києві у Гідропарку


Адреса: станція метро "Гідропарк"

Графік роботи: щоденно з 10:00 до 22:00

Парк розваг та відпочинку, найбільш відомий серед мешканців Києва, пропонує безліч розваг як для дорослих, так і для дітей. У Гідропарку крім спортивних тренажерів та пляжів також є широкий вибір атракціонів. Для любителів активного відпочинку доступний величезний мотузковий парк, а для дітей - батути і ланцюгові каруселі. Тут також представлені екстремальні атракціони для дорослих, включаючи центрифугу, маятник, американські гірки, "божевільний потяг", кімнату страху та батут "Три богатирі". Парк також має в своєму розпорядженні скейт/ролер парк, автодром і унікальну гойдалку "Екстрім". Неподалік знаходиться прокат човнів для прогулянок Дніпром.

Читайте также