Модникам на замітку: ТОП секонд-хендів Києва, де можна знайти унікальні та дешеві речі

Розповідаємо, де купити модні речі за низькими цінами

Бажання виглядати стильно та модно актуально для багатьох, але ціни в київських магазинах можуть бути захмарними, тому найдоступніший варіант одягатися актуально і не за всі гроші світу – це секонд-хенд. Культура дарувати старим речам нове життя все більше набирає обертів, а складений стильний лук з б/в речей - це вже вважається унікальною фішкою і своїм стилем, а не чимось соромним, як могло бути раніше. Урвати унікальну річ дорогого бренду – це вміння, яке виробляється з багаторічним досвідом. "Коментарі" зібрали ТОП секонд-хендів Києва, де можна знайти унікальні та стильні речі за дешево.


Тюк

Мережа секонд-хендів "Тюк" з'явилася у 2016 році та активно розвивається у різних районах Києва, включаючи проспект Леся Курбаса, вулицю Попудренка та вулицю Миколи Закревського. Магазини пропонують знижки за певні дні, які можна уточнити на сайті магазину. В асортименті представлені одяг, взуття, аксесуари, дитячі іграшки та текстиль. Товари цієї мережі переважно надходять з Італії, Німеччини та Австрії.

Сайт tyuk.com.ua

Адреса: вул. Леся Курбаса 19а, Київ (ТРЦ Квітень), вул. Павла Полуботка, 65, Київ (ТРЦ БаZaR), вул. Маяковського 75/2, Київ (2 поверх Сільпо), пр. Оболонський 52а, Київ (ст.метро Героїв Дніпра), вул. Срібнокільська, 5Б, Київ


Баул

Одним із найбільших секонд-хендів у Києві є "Баул". Мережа магазинів не обмежується Києвом, а діє і в Сумах. Черги в дні надходження нових товарів є справжньою подією, коли бажаючі можуть придбати брендові речі за доступними цінами. Існує два види магазинів: звичайні "Баул" та "Баул плюс" з відділом нових брендових товарів. Найкраще відвідувати "Баул" у дні надходження, асортимент якого оновлюється щотижня по суботах, надаючи знижки від 10% до 60%. В асортименті магазинів представлений одяг, взуття та текстиль.

Сайт

Адреса: вул. О.Єфремова 1-а, Оболонський проспект 52, пр-т Григоренка 32-д, вул. О.Вербицького 32, пр-т Л.Курбаса 6-г, вул. Маяковського 72/2.


Секонд біля універмагу "Україна"

Секонд-хенд біля універмагу "Україна" вважається одним із найпопулярніших серед киян. Одяг представлений як у наметах, так і на столах. Ціни залежать від секції, де розміщено товар. Тут широкий вибір вінтажних речей, включаючи вечірні сукні та костюми. Продається також взуття та є відділи з дитячим одягом.

Адреса: вул. Жилянська 148, ринок "Сіріус"


Humana

Humana – одна з найбільших мереж секонд-хендів в Україні. Магазини Humana відрізняються своєю охайністю, тут немає завалених куп взуття, брудної одягу або неприємних запахів. Речі висять на вішалках і відсортовані за розмірами та кольором. Краще приходити в перші дні нових поставок, тоді у вас буде з чого вибрати. Правда, в ці дні ціни трошки вищі. Крім того, у магазинах є відділ "Ексклюзив", де продаються найдорожчі брендові якісні речі. Нова поставка відбувається раз на місяць. Після цього діють знижки на товари: від 10% до 50%. 

Адреси за посиланням 


Шмотка

Один із найбільш цікавих секондів в нашій добірці. Ззовні магазин не нагадує типовий секонд-хенд. Весь одяг тут відсортований за кольорами та розмірами і аккуратно висить на вішалках. Крім відомих брендів, тут продають книги та журнали англійською мовою.

Адреса: вулиця Дорогожицька, 13

Сайт 


Obnova Euroshop

Мережа магазинів стокового одягу та взуття. Тут також є секонд-хенд із широким вибором мультибрендової продукції за зниженими цінами.

Адреси: проспект Перемоги, 25а, вулиця Малишка, 3а, проспект Бандери, 3

Сайт https://obnovastores.com/


Секонд на Шулявці

Секонд-хенд на Шулявці знаходиться у супермаркеті "Більшовик". Цінова політика тут різноманітна, починаючи від предметів за 40 гривень до найдорожчих брендових товарів. Покупці відзначають наявність брендових сумок та суконь, доступних за прийнятними цінами. Щодня проводиться уцінка товарів. У супермаркеті представлено безліч магазинів з різною якістю товарів та ціновою політикою.

Адреса: проспект Перемоги, 49/2


Секонд на Лісовий

Розташований біля станції метро Лісова, секонд-хенд на Лісовій має популярність серед киян. Речі не розташовуються на вішалка, а лежать на столах. Тут представлений широкий вибір одягу та аксесуарів за дуже доступними цінами. У секонд-хенд можна знайти як звичайні товари, так і брендові речі, що вимагають ретельного пошуку серед різноманітності товарів. Цей секонд-хенд був відзначений Vogue як найкращий блоший ринок Європи, де можна знайти унікальні предмети від провідних світових брендів.

Адреса: станція метро Лісова


Секонд на Героїв Дніпра

На ринку Героїв Дніпра розташований ще один секонд-хенд, де товари виставлені на полицях та вішалках. Тут представлений широкий вибір верхнього одягу, суконь, спідниць, футболок та взуття. Також можна придбати постільну білизну.

Адреса: ринок Героїв Дніпра


Секонд на Мінській

Ще один київський секонд-хенд знаходиться на Мінському ринку. Тут представлений великий асортимент товарів, включаючи сукні, блузки, штани, футболки, взуття та аксесуари. Магазин пропонує як чоловічий, так і дитячий одяг.

Адреса: Мінський ринок



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися