Варто спробувати: ТОП-5 закладів Києва, де готують смачне та незвичайне какао

З'ясували де в Києві найсмачніше какао

Погода в Києві псується з кожним днем: мряка, похмуре небо, цілодобові мерзотні дощі та вітер з холодом. В такі дні не погуляєш в парку, по набережній або просто вулицями міста. Тому, зазвичай, поспішаєш в улюблений заклад або шукаєш цікаві кав'ярні чи ресторації, де можна спробувати смачне та гаряче. Цього разу "Коментарі" разом з інфлюенсеркою Марго Орманді підготували добірку закладів, де подають смачне та незвичайне какао у Києві. Знайшли найцікавіщі пропозиції, наприклад, з алкогольним лікером, з анісом або с бульбашками бабл.

 

Lila Cake

picture

Цей заклад дуже "інстаграмний". В інтер'єрі переважають бузковий колір та його відтінки. В основному залі багато світла, квітів, зручні меблі та затишні посадочні місця. В меню є кава та чай у різних варіаціях, різноманітні десерти, свіжа випічка, а також солодкі та солені сніданки. Какао є класичне та з пряником та карамеллю. Перше в міру солодке, можна попросити приготувати на рослинному молоці. З пряником какао значно солодше. Подають напій не дуже гарячим, тому можна одразу смакувати.

Оцінка смаку: 5 з 5 щасливих дітей

Ціни: класичне какао - 70 грн, какао з пряником та карамеллю - 139 грн

Адреса: вул. Богдана Хмельницього, 40/25

 

one_love_cofee еspresso bar

picture

Дуже затишна кав'ярня, де буде комфортно зустрітися з друзями, запросити на каву або прийти попрацювати. В меню величезний вибір кави, чаю, лимонадів та інших напоїв. Є десерти, солодкі та солені сніданки, також знайдуться позиції для ланчу. Варто зазначити, що команда кав'ярні справжні гуру в кавовій темі, бо вже майже 10 років обирають найкраще зерно по всьому світу, подрібнюють його та варять найсмачнішу каву. Тут подають і какао, але для дорослих без зефірок та інших прикрас. Це історія точно не про присмак дитинства, бо какао збалансоване - не солодке, але і не гірке. Одним словом для тих, хто цінує чистий смак молока та шоколаду без домішок цукру.

Оцінка смаку: 6 з 5 щасливих умпалумпів

Ціна: класичне какао - 85 грн

Адреса: вул. Велика Васильківська, 100; вул. Драгоманова, 9; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ)

 

Fandom Coffee Bar

picture

Кафе Fandom- міське кафе з ресторанним сервісом, авторською європейською кухнею, сніданками цілий день, широким вибором вина, алкогольних коктейлів і чудовою кавою Specialty. Окрім класичного, тут ще готують какао "Баунті" з алкогольним лікером та бананове, з пюре. Можна попросити на рослинному молоці. Напій подають без зефірок, тому воно в міру солодке і його сміливо можна поєднувати із десертами.

Оцінка смаку: 5 з 5 щасливих дорослих

Ціни: класичне какао - 75 грн, бананове - 90 грн, "Баунті" - 225 грн.

Адреса: вул. Володимирська, 49а

 

Mastro.ua

picture

Гастробар на Подолі з атмосферою пабу та смачною кухнею. Тут затишно, гарно та смачно. В меню є різноманітні сніданки, холодні закуски, салати, супи, основні страви, широка коктейльна карта та гарячі напої. Какао можна обрати солодке або більше гірке, зефірки додати безкоштовно. Смачно брати більше гіркий з солодкими зефірками. Можна на рослинному молоці.

Оцінка смаку: 5 з 5 радісних Віллі Вонка

Ціна: класичне какао - 90 грн

Адреса: вул. Костянтинівська, 19

 

Pan Chang 

picture

Наостанок, ми підготували щось дуже цікаве зі світу шоколадних напоїв. Думали, що після бананового какао нас вже нічого не здивує, але тут просто якийсь неймовірний шоколадний напій з кульками бабл. Дуже цікавий смак, відчувається пряність, а кульки в какао смакують дуже незвичайно. Описати це важко, тому треба пробувати. Напій однаково цікавий буде, як для дітей так і для дорослих. Кафе Pan Chang із азійськими стравами знаходиться на Подолі. Тут дуже приємний інтер'єр та затишна атмосфера, гарні подача та посуд.

Оцінка смаку: 5 з 5 щасливих дітей та дорослих

Ціни: Bubble Сocoa spiced - натуральне какао на кокосовому молоці з медом, корицею, анісом та кульками Bubble - 125 грн

Адреса: вул. Ярославська, 32а




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися