Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві цими вихідними, з 1 по 2 липня

Повномасштабня війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Києві. Тут є і екскурсії, і вистави, і концерти, і виставки, і форуми. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Picnic на Арт-завод Платформа

Дозволь собі наповнитися ресурсом, свідомо відчуваючи життя.

На Picnic буде все для того, щоб ти відчував себе затишно, спокійно, без метушні і по-особливому душевно. Комфортні лаунж-зони на природі, великий кінотеатр під відкритим небом, улюблені майстер-класи, консультації нумеролога та астролога, виставки сучасних митців, медитації, йога, цвяхостояння та навіть гра на глюкофонах - усе це допоможе знизити рівень напруги і відновити енергію.

Коли: 1 липня, о 12:00

Де: Платформа арт-завод

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Екскурсія "Київ – місто мрії. Від старовини до сучасності"

Якщо ви хочете дізнатися про історію Києва, його загадкові легенди та цікаві історії - ця екскурсія для вас. Ми прогуляємося Старокиївською горою, побачимо місце, звідки почалася історія Києва, дізнаємося, де колись височіли кам'яні князівські палаци та храми. Відвідаємо найдавніші вулиці Києва, його найромантичніші місця, поринемо в сучасні краєвиди бурхливого міста, оглядаючи його з Володимирської гірки. Дізнаємося цікаві факти про сучасну столицю України та її унікальність.

Коли: 1 липня, о 11:00

Де: Національний музей історії України, вул. Володимирська, 2

Вартість: 250 грн 

Подробиці за посиланням 


JAZZY GIRLS

Гурт JAZZY GIRLS виступить з програмою "Shaking the blues away". Наживо прозвучать відомі джазові пісні 40-х та 50-х років, свінг та пісні з мюзиклів. Артисти виконають найвідоміші пісні Andrew Sisters ("Sing sing sing", "Tico Tico"), Ella Fitzgerald ("Comes love", "It don’t mean a thing"), Doris Day ("Shaking the blues away", "Sentimental journey") та пісні інших відомих джазових виконавців.

Коли: 2 липня, о 20:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Презентація виставки живопису та графіки Миколи Кабалюка

"Сказання про себе самого мовою етюдів" — це дебютна виставка художніх робіт шістдесятника Миколи Кабалюка.

Микола Кабалюк (1941 р.н.) не здобув фахової художньої освіти, він закінчив Будівельний інститут і згодом став архітектором. Однак в 1960-х його колом спілкування стали київські митці та інтелектуали, які власним прикладом надихали до творення не радянської, а виразно української культури і спонукали займатися творчістю. На виставці будуть представлені живописні олійні замальовки з рідної Вінниччини, Києва, Криму, країн Балтії, а також вироби декоративно-прикладного мистецтва, серію яких автор назвав "Розмова з деревом".

Коли: 1 липня, о 14:00

Де: Музей шістдесятництва, вул.

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Аукціон "Спадщина. Старовинні та рідкісні видання, карти, графіка"

На аукціоні будуть представлені українські книги, книги про Україну, мапи, плани, гравюри, поштові листівки. 

Коли: 1 липня, о 14:00

Де: InterContinental Kyiv, вул. Велика Житомирська, 2А

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Майстер-клас з гончарства

Під керівництвом досвідченого майстра Українського центру реабілітації гончарством Віктора Булгакова ви дізнаєтеся більше про історію цього ремесла, а також його стародавні коріння. А темою майстер-класу буде "Архітектура Софії Київської". Свій виріб ви зможете забрати в студії після належної обробки майстрами центру.

Коли: 1 липня, о 14:00

Де: Національний заповідник "Софія Київська", 

Вартість: 450 грн

Подробиці за посиланням 


Вистава "Пікнік стурбованих"

Відро тонкого гумору, дві чайні ложечки здорового цинізму і щіпка душевної лірики - в хіт-коктейлі від "Чорного Квадрата". Дивіться і насолоджуйтеся. Три чарівних шалапута - Слава, Михайло і Сергій - вирішили злитися з природою, щоб в компанії своїх дам серця продовжити вічний пошук кохання, сексу і сімейного щастя. 

Коли: 1 липня, о 15:00

Де: Театр-студія імпровізації "Чорний Квадрат", Камерний Зал, вул. Січових Стрільців, 5Б

Вартість: от 380 грн

Квитки за посиланням 


Театр Тіней "Teulis"

Видатний колектив, що завоював величезну кількість прихильників у нашій країні та далеко за її межами, представляє нову гучну програму "Твоя тінь". Талановиті артисти вже підкорили десятки світових столиць і стали одніми із найпопулярніших та найбільш затребуваних театрів. Тож виступ унікального колективу не лишить байдужим нікого.

Коли: 1 липня, о 17:00

Де: Київська Консерваторія ім.П. Чайковського, ул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Вартість: від 190 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Мамо, де ти?" Все по Фрейду.

Він - гінеколог. Жінки - його робота та кара. Він прагне щирості та почуттів, а вони - грошей. Він мріє бути потрібним, а вони хочуть грошей. Він міг би дати більше, але вони прагнуть грошей.

По Фрейду гроші - це символ сексуальної енергії та сексуальних бажань. Можливо, саме тому вони їх хочуть, а він не хоче віддавати.

Коли: 1 липня, о 18:00

Де: Київський академічний театр КОЛЕСО, Андріївський узвіз, 8

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Психо-клуб "Моді": Арт-терапія по суботах

Арт терапія – це метод психологічної корекції за допомогою мистецтва і творчості. Даний метод не має обмежень і протипоказань. Він пов’язаний з творчим самовираженням через різні види мистецтва: малювання, ліплення, складання оповідань, казок, танець. Застосовується різноманітність матеріалів: олівці, фарби, крейда, пластилін, глина, вовняні нитки, пісок, тканина, морські камені, фотографії, вирізки з журналів і т.п. В процесі арт терапії ви пройдете шлях усвідомлення через творче самовираження – спонтанне й вільне від цензури та логіки. Арт-терапія дозволить побачити нове у звичному, розкрити особистісні сенси, прояснити свої "сліпі зони" в характері та приховані мотиви в поведінці. А також висловите емоції та внутрішні конфлікти, що не висловили словами. Ведуча: Сидоренко Надія - психолог, арт-терапевт, художник - допоможе вам у цій творчій подорожі до себе.

Коли: 1 липня, о 19:00

Де: MODI Art&Wine Gallery, вул. Мала Житомирська, 17

Вартість: від 400 грн

Подробиці за посиланням 


KURENI ДЖУНГЛІ X ALTER & ANTAI (LIVE), AYU, KATE

В розпал літа київські джунглі на схилах живуть своїм неповторним життям і грають різними контрастами, які створює команда KURENI. Цього разу вони чекають, щоб продовжити робити добро разом з вами, талановитими музикантами, стенд-аперами і майстрами ярмарку. Ваш чекає один з найпомітніших українських лайвів - Antai & Alter, сет від тандему AYU, які стрімко і надовго увірвалися в лайн-апи 2023, та одна з найзатребуваніших ді-джейок локальної сцени - Kate.

Коли: 1 липня, о 16:00

Де: KURENI, Паркова дорога, 4

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 


Концерт-презентація від DMEET

Талановитий DMEET зіграє для вас своєї музики й презентує альбом із назвою "До*". Приходьте вітати митця у його День народження та робіть донати. Всі кошти з події організатори передадуть для важливої справи, а саме для військової частини 3018 НГУ, 4 бат, щоб придбати систему безперебійної подачі набоїв "МУРЕНА" до кулемету ПКМ та м249.

Коли: 2 липня, о 19:00

Де: Squat 17b, вул. Терещенківська, 17Б

Вартість: вільний донат

Подробиці за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися