Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві цими вихідними, з 5 по 6 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних у Києві. Тут є вистави, концерти, виставки, а ще книжковий пікнік. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Києві на вихідних 5 та 6 серпня:


Picnic.Книжковий

Відбудеться фестиваль, що об’єднує читачів, письменників, видавців і просто тих, хто любить захоплюючі сюжети та цікаві історії. На ярмарку ви зможете обрати книги різних жанрів і тематик, включаючи художню, бізнес літературу, дитячі книги, поезію, мемуари та інші. Зануртесь у культову класику або сучасні бестселери. Майстри пера презентують свої нові твори та зустрінуться зі своїми читачами.На Picnic буде безліч варіантів для задоволення гастрономічних потреб найвибагливіших гурманів. Гастро-локація Вхід 6 – це 8 закладів різних кухонь світу. Затишна BBQ зона, де ви зможете насолодитися смачною їжею та свіжим повітрям. А також багато нових точок street-food, які точно вас здивують. 10% від продажу квитків будуть спрямовані на допомогу дітям ВПО.

Коли: 5-6 серпня, 12:00

Де: Арт-завод Платформа, вул. Якова Гніздовського, 1а

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Спеціальний показ фільму "Королі Репу"

Показ пройде за участю творчої групи фільму. Після перегляду на вас чекає спілкування з акторкою Ірмою Вітовською та виконавцем головної ролі Михайлом Дзюбою. В сюжеті: 17-річний хлопець на прізвисько Казан (Михайло Дзюба) понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини. Заради своїх мрій Казан готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя в іншому напрямку, де на нього чекає боротьба за успіх, боротьба за кохання, боротьба за виживання...

Коли: 5 серпня, о 14:25

Де: кінотеатр "Жовтень"

Вартість: 120 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Бах, Гендель, Марчелло"

Гратиме Київський камерний оркестр Національної філармонії України під керівництвом Олексія Колесника. На вас чекає великий концерт з вдатними творами світу. 

Коли: 5 серпня, о 17:00

Де: Кірха Святої Катерини, вул. Лютеранська, 22

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Публічна бесіда блогерки Емми Антонюк

та культорологині Маріам Найєм

Приходьте на розмову Емми з культурологинею й авторкою подкасту "Де ми?" Маріам Найєм. Організатори тримають інтригу про зміст розмови, але натякають, що у фокусі уваги Маріам колоніальне минуле України. Буде цікаво.

Коли: 5 серпня, 18:00

Де: книгарня "Є", вул. Лисенка, 3

Вартість: замість вхідного квитка потрібно купити в книгарні дві книжки для Любашівської бібліотеки на Одещині

Подробиці за посиланням 


Підпільний Стендап

У цей вечір виступатимуть наступні коміки. Анна Кочегура, переможець в номінації "best comedian female" незалежного стендап фестивалю. Антон Сенін, учасник і переможець незліченної кількості відкритих мікрофонів та інших Підпільних стендап вечірок. Ігор Нерівний, стендап-комік, ліберал, відомий подкастер. Артур Петров, учасник таких телешоу як "Розсміши Коміка", "ГуднайтКлаб", "Комік на мільйон".

Коли:  5 та 6 серпня, о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Спеціальний показ фільму "Залізні метелики"

Стрічка розповідає про обставини воєнного злочину, розслідування якого тривало 8 років. Влітку 2014 року, коли російські військові в небі над українським Донбасом збили цивільний літак рейсу MH17 з 298 людьми на борту. Російський уряд одразу почав заперечувати свою причетність до трагедії, а пропаганда — працювати на повну потужність, намагаючись приховати справжні обставини злочину. Після показу учасники матимуть можливість поспілкуватись із творчою групою фільму, а також керівниками фестивалю Docudays UA.

Коли: 6 серпня, о 16:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням


Концерт BAH.ROMA, RENIE CARES ТА INGRET 

BAHROMA - справжній скарб в світі українського інді. Один з найяскравіших та самобутніх артистів альтернативної музичної сцени. Протягом багатьох років BAH.ROMA залишається постійним учасником українських фестивалів. Багато хто знає BAH.ROMA за треком "На глибині", який став саундтреком до серіалу "Київ вдень та вночі"

RENIE CARES - молодий інді-рок колектив з ніжним жіночим вокалом, неочікуваними гітарними соло, оксамитовим басом та надривними барабанами. Дебютний трек "Якби" одразу знайшов теплий відгук в широкої української аудиторії. Кожен наступний реліз гурту збирає мільйони прослуховувань.

INGRET - альтернативна українська співачка. Вільна та неординарна артистка з універсальним вокалом. Музика INGRET — це еклектика жанрів. Вона експериментує з музичними стилями змішуючи у своїх піснях інді-поп, інді-рок, тріп-хоп та фолк у своїх піснях. Підтримає виступ талановитий київський Electronic music DJ & producer - KLIMTSOV. 

Коли: 6 серпня, о 17:00

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 400 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "Привид Опера"

Для вас прозвучать найвідоміші композиції, які стали вже культовими хітами світової музики. Вони створють атмосферу тепла та радості, надії на найкраще. Ви почуєте: арії із опер "Травіата", "Ріголетто", "Кармен" та оперет "Летюча миша"; Дует "Come what my" із мюзиклу "Мулен Руж" і також арії із мюзиклу "Привид опери" та "Моцарт".

Коли: 6 серпня, о 19:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 190 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися