Приборкай норовливого: рейтинг знаків зодіаку, яких неможливо приручити

Склали рейтинг найноровливіших знаків зодіаку

У світі астрології є знаки зодіаку, які здаються некерованими, як вільні вітри або дикі тварини. Ці непокірні знаки відрізняються особливим характером, стійкістю до спроб приручення і вважають за краще залишатися вільними, ніж підкорятися. Поринемо у світ зірок і з'ясуємо, хто із знаків зодіаку займає вершину списку за складністю приручення та норовливістю.


12-е місце - Телець

Коли справа доходить до приручення, Тільці займають почесне місце з кінця. В принципі, приручати Тельцов не потрібно, тому що вони самі вважають себе домашніми з самого моменту створення світу. Більше того, випадковий дикий Телець час від часу мріє, щоб його приручили. Перш ніж ви встигнете повернутися, він уже влаштується на вашому дивані, вимагатиме частування і скаже вам поглядом: "Чого ти так дивишся, слуга? Погладь животик! Руки свої прибери!"


11-е місце - Рак

Раки відомі своєю недовірою та обережністю, що робить приручення Рака справжнім квестом у стилі "Піди туди, не знаю куди". Насправді Раки просто мріють принести добро та користь своїми клешнями, але вони вичікують, оцінюючи, чи гідний кандидат такої уваги, чи можна знайти когось ще. Приручення Рака загалом вимагає терпіння і вміння почекати. І, звичайно, питання, хто, власне, приручає кого. Риторичний, зрозуміло.


10-е місце - Риби

Риби завжди вважають за краще уникати прямих зіткнень, захищаючи свою свободу. У Риб така свобода, як у дурня фантиків: у будь-якій неясній ситуації вони готові піти у Внутрішній Тибет і там сховатися від тих, хто вважає, що може приручити Рибу. Однак, якщо вперто переслідувати Рибу, рано чи пізно стане ясно, що у них є запасний вихід у їхньому Внутрішньому Тибеті, але куди це ви, ймовірно, ніколи не дізнаєтесь. Сюрприз!


9-е місце - Терези

Чутки ходять, що Терезів неможливо приручити, оскільки вони подібні до повітря, що завжди вислизає в останній момент прямо крізь пальці. Так кажуть ті, кому не довелося познайомитися з Терезами. Насправді Терези готові йти на поступки та піддаються приборканню, особливо якщо вони закохані у свого приручника або це вигідно для них. До речі, з'ясувати, до якого варіанта належите, так само просто, як знайти відповідь на головне питання життя, Всесвіту і всього такого.


8-е місце - Козеріг

Приборкання Козерога - це легка справа, досить послідовно і постійно тиснути на його почуття обов'язку, і він підкориться, засунувши свою свободу туди, куди не засуне хвіст навіть поганий собака. Однак рекомендується робити це зрідка, а в іншому виявляти кохання, терпіння і не турбуватися про дрібниці. Інакше на вас чекає бунт — безглуздий і нещадний. Нещадний через Козерожу натуру і безглуздий, бо Козерог не розуміє, навіщо йому ця особиста свобода та незалежність. Що з нею робити?


7-е місце - Лев

Леви люблять виглядати суворими вовняними вовчарами з потужними лапами, вершниками гороскопу та дикими хижаками. Ми надаємо їм сьоме місце і радісно вдаємо, що віримо в цю роль. Нам байдуже, а їм приємно. До того ж, так їм не доведеться виглядати злими котами щоразу, коли їм хочеться просто помурчати (що, як правило, буває майже завжди).


6-е місце - Діва

Почесне центральне місце серед невгамовних належить Дівам, які схильні гнутися до останнього, змінюючи свою свободу на комфорт та порядок. Це, звичайно, може виявитися дратівливим для оточуючих, але, як правило, закінчується не дуже добре, тому що ніхто не знає, коли Діва досягне межі і раптово відкусить голову. Втім, такі випадки трапляються приблизно в 97% випадків (3% — плембрак і взагалі не приручаються).


5-е місце - Овен

У лідерах з невгамовності знаходяться Овни, що є небезпечними істотами, готовими здаватися готовими приручитися з першого ж дотику. Ви простягаєте руку за вухо, щоб почухати цього яскравого представника зодіаку, і вже Овен лежить на вашому дивані, спокійно цікавлячись, коли буде борщ. Увага, небезпечний момент! Це враження оманливе, тому що перетворення милого ягняти на твердолобого барана відбувається швидше, ніж розгін боліда "Формули-1". І хоча Овен може миттєво втекти від спроб обмежити його свободу, його відхід можна порівняти з руйнівною силою самоскида без гальм. Загалом краще цього не бачити.


4-е місце - Скорпіон

Ідея приручити Скорпіона здається суперечливою: це як приручити крокодила. Є лише один відомий випадок, де таке сталося, але, здається, цей крокодил отримав кулю в голову, що втім виявилося вдалим для людства. Намагатися пошкодити мізки Скорпіона з тим самим успіхом — необачно, тому що його мозок не прагне свободи та незалежності, а лише зосереджений на інфернальній душі. У деяких випадках Скорпіони таки вибирають собі компанію і готові жити поряд з людьми, головне — не відлякати і не підставитися під їхнє жало.


3-е місце - Близнюки

Близнюки готові зазнавати будь-яких незручностей, аби не нав'язували їм аркан на шию, як вони стверджують. Однак є переконання, що вони насолоджуються вашими невдалими спробами їх вловити. І якщо ви майже встигли схопити Близнюка за метафоричний хвіст, це може бути частиною їхнього підступного плану.


2-е місце - Стрілець

Стрільці мають товариський і веселий характер, але як тільки мова заходить про їхню особисту свободу, вони починають виступати як трагічні філософи і мудреці. Уникайте спроб приборкати Стрільця, якщо цінуєте свої нерви.


1-е місце - Водолій

І ось вони на вершині! Водолії заслуговують на перше місце, як найбільш неприборкані представники зодіаку. Їхня любов до свободи настільки велика, що здається, ніби "Піду без шапки в ніч холодну і на зло бабусі відморожу вуха" - це їхнє життєве кредо. Водолій може довгий час вдавати, що приручено, але в один момент він стає абсолютно незалежним і волелюбним. Наша Магічна куля присуджує Водоліям звання головних зодіакальних котиків і попереджає: вони щиро вважають себе богами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися