Пройшло кохання: як знаки Зодіаку поводяться, коли розлюбили

Розповідаємо, як кожен із знаку Зодіаку дає зрозуміти, що він розлюбив

Коли доходить до кінця любовних відносин, знаки зодіаку виявляють свої приховані риси, показують справжнє ставлення і поведінка у відносинах. Розлука – це складний етап, і кожен знак зодіаку приходить до нього по-своєму. Від раптових змін у поведінці до прихованих емоційних проявів, різноманітність реакцій уособлює різноманітність характерів, властивих кожному знаку. Давайте розглянемо, як представники різних знаків зодіаку поводяться, коли серце не б'ється в такт любові.


Козеріг

Якщо Козеріг розлюбив, він почне поводитися підозріло. Всі дії цього знака зазвичай передбачувані, подібно до сходу сонця. Будь-яка зміна в його звичайній поведінці свідчить про щось незвичайне, що в його душі відбулися зміни. Але не варто відразу здаватися: іноді, якщо правильно повестися в такій ситуації, можна все налагодити. Незважаючи на раптове зникнення кохання Козероги стикається з непередбачуваністю, яку так не люблять. Тому можна влаштувати собі додатковий комфортний рік-другий у цих відносинах.


Водолій

Водолії ніколи не зізнаються, але вони справжні романтики. Якщо раптово зникають записочки з віршами, несподівані сюрпризи та романтичні прогулянки, а замінюють їхні запитання "Де обід?" і "Куди поділися гроші?", це може бути першим сигналом. Другим етапом буде спроба звинуватити у всьому партнера та розповісти, як вони нещасні були у стосунках весь цей час.


Риби

Коли Риби перестають любити - починаються емоційні гойдалки. Спочатку вони впадають у меланхолію, закопуються в сентиментальні спогади, ридають, переглядаючи фотографії перших побачень і намагаються знайти відповіді на запитання зірок, ворожок, шаманів. Потім Риби без жодних пояснень залишають предмет колишнього кохання в невирішених питаннях, тому що дивитися на це стає нестерпно. Це той випадок, коли ти не винен, але тобі соромно за те, що сталося.


Овен

Овни, що розлюбили, можуть здаватися незворушними, ніби їх нічого не хвилює і в цілому все стабільно. Це той випадок, коли трапляється все раптово та боляче. Овен може оголосити про закінчення стосунків, поки ти намагаєшся розгадати його вираз обличчя. У стосунках з Овном ніколи не може бути спокійно, бо будь-якої миті може статися раптовий удар у спину.


Телець

Телець створюватиме скандали і каятиметься, створюватиме скандали знову і знову - каятиметься. Цей цикл продовжуватиметься, поки Тельця не охопить нудота від цього нескінченного карусельного руху. Розлюбив він тебе чи ні, другорядно – важливо дістати його остаточно, щоб він пішов. Телець не йде просто так, і якщо не дати йому приводу, він сам доведе себе до кінця.


Близнюки

Близнюки мовчать. Вони можуть мовчати дуже довго і водночас передавати свої почуття дуже ясно. Якщо вони вирішили, що не люблять, вони не гаятимуть часу на розмови. Просте правило тут: "Мовчить - значить не любить".


Рак

Зрозуміти, що Рак розлюбив, непросто. Рак починає поступово віддалятися, тому що внутрішній світ цього знака доступний лише близьким. Якщо раптом ти не виявляєш слідів Рака у своєму житті, це може бути знайоме, що щось змінилося.


Лев

Із Левом все просто: перестануть з'являтися подарунки. Навіть увага Лева – це подарунок, і якщо ти почуваєшся порожнім місцем, можливо, ти втратив цей дар. Лев вимагає поклоніння, навіть коли він розлюбив, і його колишні партнери повинні продовжувати поклоніння, доки не надійдуть нові інструкції.


Діва

Діва буде нудити, виявляти недоліки, влаштовувати скандали і вести себе непередбачувано. Відносини з Дівою агонізуватимуть, а вона тиснутиме на партнера, вимагаючи пояснень. Зрозуміти, чи пройшло кохання, Діві важко, і її емоційна сторона може бути похмурою та холодною.


Терези

Терези стають підступними. Вони починають активно виявляти своє кохання, щоб приховати свої сумніви. Проблема в тому, що Терези періодично переживають другу, третю або двадцяту хвилю закоханості, і вони знову починають виявляти кохання. Зрозуміти, що Терези розлюбили, практично неможливо.


Скорпіон

Скорпіон завжди залишається у ролі героя, а винна у розриві відносин друга сторона. Якщо ти відчуваєш, що весь світ винен у твоїх проблемах, то це перша ознака, що Скорпіон розлюбив. Слід остерігатися, тому що такі ознаки можуть бути дуже болючими.


Стрілець

Стрілець починає вимагати свободи, навіть якщо ніхто його не обмежує. Будь-яка спроба контролю викликає – протест. У відносинах зі Стрільцем розривати легко, тому що їх складно любити через їхню нестабільність і вимоги до свободи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися