Астрологи пояснили, чому протилежні знаки зодіаку притягують один одного

Розповідаємо про контрастні знаки, які ідеально доповнюють один одного

"Протилежності притягуються" – не просто відоме твердження, а один із основних принципів астрології, який пояснює причини гармонії та балансу між певними людьми. Зодіакальне коло складається з 12 сузір'їв, кожен із яких відповідає за конкретну сферу. Кожен знак знаходиться навпроти іншого знака, і ці сузір'я ідеально доповнюють один одного, незважаючи на те, що вважаються основними антагоністами. Вони представляють дві сторони однієї енергії, але проявляються у матеріальному світі у різних формах. В результаті утворюється 6 пар гороскопа, або осей, які породжують шість основних аспектів у Всесвіті.

"Коментарі" зібрали ключові осі, що доповнюють один одного і являють собою максимальні протилежності.


Вісь Риби-Діва сумісність

Представники мутабельної енергії Інь, що виявляє гнучкість у підстроюванні під різні життєві ситуації, відповідальні за концепцію визначеності, але з протилежним підходом. Риби являють собою мрійників, котрим основною цінністю у житті є відсутність визначеності, особиста свобода, насолоди та можливість відходу у власні мрії, розчиняючись у фантазіях. Діви, будучи головними антагоністами, але найкращими партнерами Риб, відповідають за такі галузі, як особиста відповідальність, схильність до критики, уміння перебувати зараз і бути ґрунтовними в обставинах сьогодення. Діви насамперед асоціюються з дисципліною, увагою до деталей та відданістю систематизації. З погляду спільних питань, Ось Риби-Дева дбає про релігію, жертовність і вміння вкладати особисті зусилля на благо інших людей. Риби символізують віру, ідеології та релігійність, а Діви виступають у ролі закладання цих аспектів у матеріальні об'єкти. Спрощено кажучи, Риби – це поети, а Діви – ті, хто допомагає сформулювати вірші та успішно представляти ці твори іншим.


Вісь Овен-Терез сумісність

Представники кардинальної енергії, відповідальні за аспект дії, втілюються в Овні та Терезах. Овен символізує поняття "Я дію", тоді як Терези представляють ідею "Інші діють разом зі мною". Слід зазначити, що обидва знаки відповідають за прийняття рішень та вміння встановлювати контакти з оточуючими в момент здійснення ініціативних кроків для досягнення успіху. Овен, який вважається справжнім гейзером, в першу чергу сприяє виразу особистості, тоді як Терези піклуються про партнерські аспекти цієї дії. Питання комфорту оточуючими стає ключовим: наскільки іншим буде зручно поряд зі мною? Овен, самий упертий і нетерплячий представник сузір'я, завжди діє на користь коханих людей та сім'ї, виявляючи своє "Я" для досягнення вигоди та її надання на користь близьких. У цьому дуеті Терези виступають у ролі дипломатів та естетів, допомагаючи Овнам відточувати свою майстерність, прикрашаючи та вдосконалюючи створені шедеври.

picture


Вісь Телець-Скорпіон сумісність

Представники фіксованої енергії, що є аспектом Інь, відповідальні за володіння та майно кожної людини. В астрології Телець вважається найбільш матеріальним знаком у гороскопі, символізуючи повну чашу, особисте благополуччя та фізичне тіло. На відміну від цього, Скорпіон, як сузір'я, керує грошима та владою, яку вони приносять. Підкреслю, що обидва Знаки керують цінностями людини - як матеріальними, так і духовними, - які є в кінцевому підсумку основними ресурсами, що забезпечують існування людини як її фізичного тіла, так і невидимої, тонкої душі. Телець вважається одним із найміцніших консерваторів у гороскопі і віддає перевагу визначеності (енергія Землі), у той час як його антагоніст, Скорпіон, відноситься до тих, хто постійно випромінює ідеї та виявляє непередбачуваність. Основним чинником, що об'єднує цих людей, є виражене почуття власної гідності, відданість і вражаюча здатність перетворювати енергію на матеріальні складові.


Ось Близнюки-Стрілець сумісність

Обидва знаки, подібно до Рибів-Діви, відносяться до мінливої, мутабельної енергії і відповідальні за концепцію знання. У цьому контексті, Близнюки є учнем, який постійно шукає відповіді на питання і займається інтелектуальними дослідженнями. Стрілець, у свою чергу, вважається учителем або гуру, відкритим всьому новому і таким, що приймає світ таким, який він є, передаючи отриманий досвід масам. Система цінностей обох знаків Зодіаку заснована на розширенні власного кругозору та любові до життя у її різних проявах. Близнюки представляють знак сприйнятливості, і їхні представники насамперед збирають та аналізують інформацію, часто не виявляючи особливої вибірковості. Стрілець, у свою чергу, більш систематично відбирає та використовує корисні знання, виявляючи більший прагматизм та вміння зосереджуватись на єдиній меті.

picture


Вісь Рак-Козеріг сумісність

Ось Рак-Козеріг є поєднанням кардинальної енергії, де Рак і Козеріг відповідають за статус і час. Статус Раку включає в себе взаємини з сім'єю та корінням (роль матері, дочки, брата), тоді як статус Козерога пов'язаний з посадою та становищем у суспільстві (роль директора, глави держави, менеджера). Рак, виявляючи турботу про інших, управляє відносинами з родичами і прагне тісних зв'язків із землею і рідним корінням. Козеріг, маючи вражаючу надійність і ефективність, грає роль кар'єриста в цьому союзі, керуючи енергією відповідальності перед іншими. Обидва знаки вчать, як досягти балансу між сімейними та соціальними обов'язками, є прикладом того, як мудро використовувати свій дорогоцінний час у житті.


Вісь Лев-Водолій сумісність

Фіксовані представники Лева та Водолія відповідають за творчість та різні форми творення, здатні виділити індивідуальність та вплинути на оточуючих. У цій парі Лев втілює роль творця та справжнього практика, проявляючи себе, демонструючи свої амбіції та іноді керуючи іншими авторитарно, надаючи подіям драматичного характеру. Навпаки, Водолій виступає в ролі теоретика, який часто залишається в тіні, поважаючи чужу свободу і вимагаючи аналогічного ставлення до себе. Представники цих знаків відрізняються щирістю, креативністю та вітають творчий підхід у всьому. У цьому союзі обидва знаки виявляють терпіння і поблажливість, готові на довгі очікування та зусилля для досягнення результату - трансформації навколишнього світу через творчий процес.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися