Астрологи назвали пари за знаком зодіаку, які не зможуть бути разом

Розповідаємо, які пари не сумісні за знаком зодіаку

Якщо одні люди буквально тягнуться один до одного, і в них одразу все складається, то для інших створення щасливих стосунків може бути вкрай проблематичним. За словами астрологів, знаки зодіаку значно впливають на те, як людина проявляє себе в коханні.

Існує шість пар, які, на їхнє твердження, не судилося бути щасливими разом.


Сумісність Овен та Козеріг

На перший погляд, Овен та Козеріг здаються дуже схожими знаками зодіаку. Вони обоє люблять конкуренцію, вкрай вимогливі та вперті. Однак Овен є по-справжньому спонтанною людиною, яка не переносить рутину, завжди в русі, і для нього життя — це справжня пригода. У той час як Козероги віддають перевагу стабільності, яка для них є ключем до щастя. Побудова гармонійних відносин між Овном і Козерогом видається вкрай складним через їх різні пріоритети.


Сумісність Телець та Стрілець

Однією з найгірших комбінацій знаків зодіаку вважається поєднання Тельця та Стрільця. Для Тельця традиції відіграють надзвичайно важливу роль у житті, і він надає їм першочергового значення. Він бере участь у відносинах навіть тоді, коли не відчуває у них комфорту. Стрілець, будучи вогненним знаком зодіаку, цінує волю понад усе. Йому необхідно багато простору для розваг та подорожей. Їм важко знаходити спільну мову, оскільки їхні пріоритети кардинально відрізняються.


Сумісність Близнюки та Діва

Ці знаки зодіаку обидва мають високий інтелект, але їх підхід суттєво різний. Діва постає як начитаний інтелектуал, тоді як Близнюки мають природну проникливість. Близнюкам завжди потрібне суспільство і розваги, тоді як Діви віддають перевагу самоті. Близнюки виявляють високу нетерпимість, що часто призводить до розриву стосунків із Дівою.


Сумісність Рак та Водолій

Між Раком та Водолієм існує значний емоційний розрив. Рак є одним із найчутливіших та емоційних знаків зодіаку, що потребує безліч ласки та ніжності. У той час як Водолії, в першу чергу, індивідуалісти, і вони не мають часу тільки для себе. Присвячення сім'ї не є їх пріоритетом, оскільки мають великі плани на майбутнє. У відносинах обидва ці знаки можуть відчувати тиск: Рак жертвуватиме своїми пріоритетами заради Водолія, а Водолій почуватиметься пригніченим Раком.


Сумісність Лев та Скорпіон

На перший погляд, відносини між Левом і Скорпіоном видаються обіцяючими через їхню спонтанність. Однак за цими якостями криється справді токсична поведінка. Обидва ці знаки прагнуть контролювати все довкола. У таких відносинах компроміси стають практично неможливими, і будь-які конфлікти важко вирішуються, що може призвести до розриву.


Сумісність Терези та Риби

Фізична привабливість і чарівність поєднують Терези та Риби. Проте обидва ці знаки виявляють надмірну нерішучість, що негативно позначається на їхніх стосунках. Їм обом потрібна постійна увага та обожнення, що може призвести до взаємної ревнощів. Через війну Терези і Риби можуть відчувати труднощі у створенні довгострокових відносин.


Нагадаємо, що на вихідних у Києві заплановано багато цікавих подій, а ми підготували добірку афіші на вихідні. Не сидіть удома, а беріть свої другі половинки та проводьте більше часу разом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися