Зірки кажуть: рейтинг дружин та коханок за знаком зодіаку

Астрологи розповіли, як зірки впливають на любовні стосунки

У романтичних відносинах та любові кожен знак зодіаку поводиться унікально. Зірки впливають на характер, поведінку та переваги жінок у ролі партнерки та коханки. Наші уподобання та очікування у відносинах можуть бути нерозривно пов'язані з астрологічними характеристиками. "Коментарі" разом з астрологами склали рейтинг жінок і коханок відповідно до їхніх знаків зодіаку, розкриваючи особливості, які роблять кожну з них унікальною у сфері кохання та стосунків.


12 МІСЦЕ — СКОРПІОН

Ця жінка приваблива, розумна, але вважається, що дружина-Скорпіон може перетворити сімейне життя на випробування. Піддавшись її чарівності, чоловік ризикує втратити не лише спокій, а й авторитет серед друзів. Хоча служити такій дорогій пані почесно, звикнувши до її складного характеру, можна заробити лисину, еректильну дисфункцію і втратити авторитет.


11 МІСЦЕ — РИБИ

Астрологи стверджують, що одружуватися з Рибою схоже на заклад кошеня — мило, але користі мало. Риби, привабливі, не відрізняються практичністю та здоровим глуздом, зате переповнені емоціями. Вона не буде мозолити чоловікові мозок, воліє тихо поплакати осторонь. Загадково, але чоловіки впадають у залежність від жінок-Риб, і після розриву з ними довго вважають, що життя без них — тлін.


10 МІСЦЕ — ЛЕВ

Союз із дружиною-Львом потребує сміливості. Це розкіш, пафос, все чудово. Найкращі машини, прикраси, автомобілі – її апетити нескромні. Теоретично можна розлучитися з такою хижачкою, але після розлучення з Левицею інші жінки здаються її блідими копіями.


9 МІСЦЕ — СТРІЛЕЦЬ

Дружина-Стрілець - це втілення вогню, здатне зупинити на скаку коня і увійти в хату, що горить. Поруч із нею чоловік відчуває свою перевагу, адже цей вулкан змітає будь-які перепони. До того ж жінка-Стрілець завжди має рацію. У цій сім'ї її слово – закон.


8 МІСЦЕ — БЛИЗНЮКИ

Це найнебезпечніша дружина, підступна та прониклива, яка бачить людей наскрізь. Навіть не варто намагатися приховати від неї щось або мати хоч натяки на секрети — цей агент 007 крутіший за будь-якого чекіста. Заміжжя за такою жінкою обирають лише найвідчайдушніші чоловіки.


7 МІСЦЕ — ОВЕН

Фатальна красуня, мрія поета — жінка-Овен вважає себе найкращим, що могло статися із чоловіком. Вона готова боротися заради стосунків та впевнена, що перевиховає чоловіка. Всі інструменти їй під силу, і вона впевнена, що це принесе користь!


6 МІСЦЕ — ТЕРЕЗИ

Розумниця, красуня, майстерна кулінарка, чудова коханка — дружина-Терези вважається мрією будь-якого чоловіка. Але всі ці якості виявляються лише в дні, коли вона прихильна до добра та ніжності. В інший час на її обранця чекає витончений винос мозку і складносурядні істерики.


5 МІСЦЕ — ДІВА

Дружина-Діва - найкращий друг, компаньйон і соратник. Вона настільки активно виступає за партнерство у шлюбі, що обирає найкращий ракурс для обох. Незважаючи на ілюзії чоловіка про свій вплив, рано чи пізно він усвідомлює, хто справжній господар у домі. Втім, Діва не йде безперервно, її віртуозність у створенні ілюзій викликає захоплення.


4 МІСЦЕ — ТЕЛЕЦЬ

На такій жінці потрібно одружуватися без роздумів, особливо якщо ти веселий і не надто багатий. Вона сильна, розумна, приваблива, але головне її вольова натура не відступить, поки не зробить з обранця успішного чоловіка. Якщо ти готовий прийняти її методи, наприклад, сервіз, що летить в голову, і вважаєш, що це весело, то дерзай!


3 МІСЦЕ — КОЗЕРІГ

Ідеальний чоловік для жінки-Козерога має бути ідеальним чоловіком. Вона вміє рахувати, мислити раціонально і не піддається емоціям. У виборі партнера вона керується виключно вигодою, вважаючи, що закоханість – це розбещеність. І якщо вона обрала свого чоловіка, то на нього чекає довге і повне самовіддачі життя, де не знайдеться місця пустощів.


2 МІСЦЕ — ВОДОЛІЙ

Жінки-Водолії — бальзам на серці майже кожного чоловіка. Вічно молоді, позитивні, створюють атмосферу драйву. Але ставити їм ультиматуми марно — їх гнучкість лише ілюзія, і вони ставлять свою свободу понад усе.


1 МІСЦЕ — РАК

Головна героїня нашого рейтингу – жінка-Рак. Сім'я для неї понад усе, і вона є ідеальною матір'ю, чудовою господаркою та прекрасним співрозмовником. Жінка-Рак не має недоліків, і дрібний жіночий шантаж та істерики їй не властиві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися