Найпалкіші знаки зодіаку серед жінок та чоловіків

Склали рейтинг найпристрасніших знаків зодіаку

Під час перегляду астрологічних гороскопів іноді можна побачити дивовижні збіги з реальністю. Чому б нам не скористатися цими натяками під час виборів партнера? Ми розробили рейтинг, що включає найпристрасніші знаки зодіаку, з якими ви точно відчуєте жар і пристрасть.


Найпалкіші знаки зодіаку серед жінок

picture

Гороскоп може багато розказати про сексуальну природу людини. Хочете дізнатися, що займає розум жінки, з якою ви щойно познайомилися? Тоді давайте розглянемо нашу добірку ТОП-3 найпристрасніших жінок згідно з їхніми знаками зодіаку.

Третє місце – Скорпіон

Жінки, народжені під знаком Скорпіона, мають нескінченний магнетизм і завжди центр уваги серед обожнювачів. Скорпіони – це жінки з глибокою пристрастю та палкістю в душі. Їм нецікаві спокійні та помірні стосунки; вони прагнуть бурхливого океану пристрасті. Іноді вони можуть навіть влаштовувати драми ревнощів або помітні романи на стороні, щоб привернути увагу. Жінка Скорпіон любить блиск і обожнювання з боку оточуючих, вона прагне захоплення. Для цього вона готова робити неординарні кроки. У Скорпіонів немає середнього, їх емоції завжди інтенсивні. Щоб завоювати серце представниці цього знака, недостатньо просто казати їй компліменти. Покажіть їй вашу рішучість та сильний характер. Скорпіони посідають третє місце у списку найпристрасніших жінок серед знаків зодіаку.

Сумісність у коханні з іншими знаками: Скорпіонам, одним із найпристрасніших жіночих знаків, підходять наступні партнери: Леви, Раки, Скорпіони, Козероги, Риби та Водолії.


Друге місце – Близнюки

Поведінка жінки-Близнюків непередбачувана, вона здається ніби поєднує в собі безліч різних особистостей. Ця дівчина може бути пристрасною та холодною, веселою та сумною, ніжною та рішучою. Близнюки завжди у русі, постійно шукають нові враження та натхнення. Вони легко захоплюються, але так само швидко втрачають інтерес, тому партнеру жінки Близнюків завжди потрібно бути на чеку, оскільки вона не виносить монотонності і готова робити незвичайні кроки, навіть піти на авантюру чи зраду. Для неї секс та любов – це не завжди взаємопов'язані поняття. Вона здатна насолоджуватися інтимною близькістю, не прив'язуючись до партнера лише на рівні емоцій. Близнюки мають живий і неврівноважений характер, і вони здатні дивувати у всіх сферах життя, включаючи секс. Для представниці цього знака важлива глибока близькість та розуміння з боку партнера, а також можливість вести глибокі бесіди на різноманітні теми. Їй не сподобається, якщо партнер намагається домінувати, оскільки жінка Близнюків цінує рівноправність та свою незалежність. Близнюки посідають друге місце у списку найпристрасніших жінок серед знаків зодіаку.

Сумісність у коханні з іншими знаками: жінки Близнюки добре поєднуються з партнерами з вогненних знаків, такими як Лев, Овен та Стрілець. Вони також можуть мати гармонійні відносини з Терезами та Водолієм.


Перше місце – Овен

Для жінки-Овна фізична сторона відносин грає чільну роль. Обійми, пристрасть та секс стоять на першому місці у її житті. Вона дуже вибіркова і готова подарувати свою пристрасть лише тому, хто викликає у неї справжні почуття. Пасивність і холодність не пройдуть для неї, навіть якщо партнер має інші привабливі якості. Представниці цього знака наполегливі і рішучі, і якщо вони поставили собі якусь мету, вони обов'язково її досягнуть. Овни люблять завойовувати недоступних чоловіків.

Любовна сумісність з іншими знаками: будучи найпристраснішими жінками за знаком зодіаку, Овни сумісні з такими ж палким чоловіками Овнами. Хороша пара у представниці знаку вийде з Тельцем, Близнюками, Левом та Стрільцем.


Найпалкіші знаки зодіаку у чоловіків

picture

Серед представників чоловічої статі далеко не всі відкриваються повністю у своїх бажаннях та пристрастях. Щоб дізнатися, хто із знаків зодіаку найпристрасніший серед чоловіків, пропонуємо вам ознайомитись з нашим рейтингом.

Третє місце – Рак

Чоловіки, народжені під знаком Рака, зазвичай приховують свої справжні емоції та почуття. Однак, якщо Рак довіряє вам, він здатний відкрити вам свій світ пристрастей та почуттів. Представники цього знака мають глибоку чуттєвість, і в особистих відносинах вони зовсім не холодні. Якщо чоловік Рак закоханий, він балуватиме свою обраницю безліччю ніжностей, турботою та доречними компліментами. У сексі Рак не обмежується будь-якими рамками і готовий втілювати у життя сміливі фантазії. Відмінною рисою його є те, що він уважний до бажань та потреб партнерки, не забуваючи про її задоволення. Раки уникають домінування і прагнуть витончених і романтичних відносин. Їхня закоханість іноді переходить у фанатичне поклоніння, і іноді їм корисно повернутися на землю.

Любовна сумісність з іншими знаками: чоловіки Раки знаходять спільну мову з жінками Скорпіонами, Рибами, Дівами та Тельцями.


Друге місце – Лев

Чоловіки, народжені під знаком Лева, справжні естети та гурмани. Вони люблять розкішний спосіб життя, вишукану їжу, дорогий одяг і карколомний секс. Своєю впевненістю та амбіціями вони приваблюють багато жінок. Коли Лев вирішує завоювати жінку, його азарт і пристрасть не знають меж. Леви - галантні та уважні кавалери, які люблять спокушати жінок, які здаються недоступними. Роман із чоловіком Левом обіцяє бути яскравим та насиченим безліччю емоцій. У сексі Лев пристрасний і нестримний, але часто зосереджується на власних бажаннях. Він не завжди дуже чуйний до партнерки та її потреб. Цей недолік заважає Левам зайняти перше місце у рейтингу найпристрасніших знаків зодіаку серед чоловіків.

Любовна сумісність з іншими знаками: чоловіки Леви знаходять ідеальних партнерок серед жінок знаків повітряних елементів, таких як Близнюки, Водолії та Терези.


Перше місце – Стрілець

Серед усіх знаків зодіаку, Стрілець займає перше місце як найпристрасніший чоловік у ліжку. Він – природжений спокусник, здатний підкорити серце будь-якої жінки. Відносини зі Стрільцем насичені емоціями та пристрастю, але вони не завжди залишаються вірними. Стрільці цінують свободу і хочуть обмежувати себе будь-якими зобов'язаннями. Зради можуть бути для них не рідкістю. Якщо чоловік Стрілець вирішить бути вірним, то його обраниця має бути розумною, грайливою та готовою до пригод. В інтимному житті Стрільці люблять різноманітність та експерименти. Тепер ви знаєте, що Стрілець – найпристрасніший знак зодіаку серед чоловіків.

Любовна сумісність з іншими знаками: чоловіки Стрільці ідеально підходять для стосунків з жінками Левами, Терезами та Скорпіонами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися